donderdag, juli 2

HIER GEWONNEN: 5 toegangstickets voor ANNE CLARK + Luna Twist

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Anne Clark, een pionier en icoon uit de New Wave periode van begin jaren ’80, wordt nog steeds vereenzelvigd met haar grote hits ‘Sleeper In Metropolis’ en ‘Our Darkness’. Niet verwonderlijk want in die periode was dit een ongezien concept: dansbare poëzie. Anne Clark is dan ook in eerste instantie poëet en daarnaast songwriter.

De kille elektronische beats van haar vroegere werk vormen de ideale soundtrack bij de melancholische en donkere teksten. Anne Clark wordt nog steeds door heel wat huidige elektronische artiesten geroemd voor haar pioniersrol die elektronische muziek volwassen hielp maken. Het zal dan ook niet verbazen dat onder andere ‘Our Darkness’ ontelbare keren gesampled en geremixed werd.

Live durft Anne Clark ook verrassend uit de hoek te komen. Zo deed ze een tijdje geleden een akoestische theatertournee, waarin bleek dat de nummers, ontdaan van alle elektronica, wonderwel overeind bleven. Voor dit optreden zal Anne Clark haar volledige band meebrengen: live muzikanten en een mix elektronica, samples & loops. Een niet te missen concert van een legendarische artieste!

Share.

About Author

Leave A Reply

*