woensdag, mei 22

‘Word kenner van het jaar’ op Facebook En word een jaar lang testpersoon van Cadeaubox.be

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een echte levensgenieter weet blindelings de goede hotels te vinden, maakt steeds de goede restaurantkeuzes en weet als geen ander waar hij zich eens goed moet laten verwennen. Dat op zich is al mooi, maar dankzij Cadeaubox.be wordt het allemaal nog mooier.

Vanaf 15 november lanceert Cadeaubox.be een nooit geziene wedstrijd op Facebook onder de noemer ‘Word kenner van het jaar’. Tijdens deze wedstrijd zal er op de netwerksite bijvoorbeeld een foto van een hotel te zien zijn, dat voor een groot deel onherkenbaar is gemaakt. Beetje na beetje geeft Cadeaubox.be meer details prijs. Hoe sneller je bijvoorbeeld het bekende Hotel Eburon herkent, hoe meer punten je kan scoren.

Cadeaubox.be wil op deze manier de echte levensgenieters selecteren en daar heeft het een hele goede reden voor. De vier personen die als beste uit de Facebook-wedstrijd komen, worden namelijk een jaar lang testpersoon van de leuke en gevarieerde Cadeaubox-belevenissen. Elke winnaar mag gedurende 1 jaar zes Cadeauboxen testen van een bepaalde categorie: Wellness, Culinair, Actie & Lifestyle of Weekend. De droomjob bij uitstek voor de echte bon-vivant!

De winnaars worden trouwens bekendgemaakt op 1 januari 2011. Als dat geen mooie start van het nieuwe jaar zou zijn …

Share.

About Author

Leave A Reply

*