zaterdag, juli 20

Bart Peeters “haalt uit” naar het sterrenmeisje, publiek van Dranouter vond het geweldig!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kimberley Vlaeminck is en blijft midden in de belangstelling staan. De Vlaamse zanger en presentator  Bart Peeters, die dit jaar als afsluitact op Folk Dranouter geboekt was, paste de tekst van zijn nummer ‘Poolijs’ aan voor het sterrenmeisje. Het publiek vond het best wel leuk!

Als afsluiter van zijn optreden zong Bart Peeters zondagnacht ‘Poolijs’. In dat nummer zit origineel: “Ik zal bij een tatoeëur in Deurne-Zuid, je naam laten graveren in mijn huid”, voor dit optreden had hij de tekst lichtjes aangepast en zong traag: ” …of vijftig sterren laten tatoeëren in je gezicht”.

Deze aanpassing werd door het publiek op gebrul en gelach onthaald. Het 18jarig Kortrijks “sterretje” staat duidelijk nog steeds midden in de belangstelling. Kimberley, die inmiddels internationaal bekend is, kreeg in juni 56 sterren in haar gezicht getatoeëerd, terwijl ze er volgens haar uitleg maar drie gevraagd had. Ze is begin juli opgenomen in de psychiatrie. Het 18-jarige ‘sterrenmeisje’, heeft inmiddels haar leugen – ‘off camera’ – opgebiecht: ze was niet in slaap gevallen tijdens het aanbrengen van de beruchte 56 getatoeëerde sterretjes in haar gezicht. De West-Vlaamse was bang voor de reactie van haar papa en verzon dan maar het hele verhaal. Kimberley geeft nu toe dat ze de wereldberoemde en nogal opvallende tatoeage wel degelijk zelf wou. aldus rtlinfo.be.

Vele “sterren” belanden vroeg of laat in de psychiatrie, de “roem” van Kimberley was wel van opvallend korte duur…

Tekst: Dirk Van Elslande – © DVE MEDIA, 2009

Share.

About Author

Leave A Reply

*