zaterdag, juli 20

Bednet helpt zieke kinderen beter met CRM in de cloud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

BednetLogoLangdurig en chronisch zieke kinderen tussen 6 en 18 jaar kunnen via het internet en een webcam toch de lessen bijwonen. Bednet vzw installeert daartoe gratis materiaal in scholen en bij de kinderen thuis, zodat ze contact kunnen blijven houden met hun klasgenoten en leerkrachten.

Om de projecten beter op te volgen en het materiaal gemakkelijker te beheren, gebruikt Bednet sinds kort Dynamics CRM Online. De implementatie gebeurde door Delaware Computing die ook een scansysteem voor barcodes ontwikkelde. Zo wordt de materiaalverdeling beter opgevolgd en weten de medewerkers meteen wat bij welk kind en op welke school staat. Omdat er voor een online oplossing werd gekozen, was er geen lokale installatie nodig en hoeft Bednet ook geen tijd vrij te maken voor back-up en beveiliging. Alle medewerkers kunnen bovendien ook onderweg of van thuis uit aan de gegevens. Naast account- en contactgegevens verwerkt Bednet ook alle projectgegevens met zijn nieuwe software.

Nog meer kinderen helpenkid-computer

“Momenteel helpen we zo’n 160 kinderen per jaar, een aantal dat we willen optrekken tot 500”, vertelt Els Janssens, directeur van Bednet. “Tot nog toe werkten we met twee verschillende systemen om de dossiers van de kinderen op te volgen en het materiaal te beheren. Dat was niet erg handig. Met Dynamics CRM beheren we alles in één pakket, waardoor we efficiënter en sneller werken en onze kinderen beter van dienst zijn. Het systeem bleek ook gemakkelijk aan te passen aan onze wensen.”

“Dat er gekozen werd voor een CRM- in plaats van een ERP-systeem, heeft te maken met de specifieke activiteiten van de organisatie”, zegt Siska Bossuyt, verantwoordelijk voor Dynamics CRM in België en Luxemburg. “Er zijn geen financiële transacties omdat de diensten die Bednet zijn patiëntjes levert gratis zijn, zijn.”

www.bednet.be

Over Microsoft

Microsoft is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en internettechnologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en op welk toestel.

Share.

About Author

Leave A Reply

*