zaterdag, juli 20

België wordt verrast door ongewone flitsmarathon van Red Market

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De flitspalen zijn niet meer te tellen in België. En nu wordt er ook nog geflitst in … de winkel. Het unieke aan deze flitspaal is dat er geen boete volgt, maar een beloning. Inderdaad: wie de komende drie weekends snel genoeg genoeg shopt bij Red Market, krijgt een korting op zijn aankopen. Tot wel 10%.

De actie wordt aangekondigd met een filmpje dat niet onopgemerkt voorbij gaat. Het lijkt er op dat er vorige week een flitspaal gestolen werd in Luik, speciaal voor deze actie. En daar werden meteen de grote middelen voor ingezet. Bekijk zeker het filmpje voor de reacties van de verblufte voorbijgangers, en de afloop van de stunt.

Deze Flitsmarathon wordt gespreid over 3 weekends in Red Market-winkels aan beide zijden van de taalgrens. De actie is simpel: race met je winkelkar zo snel mogelijk langs de flitspaal in het gangpad van een Red Market. Hoe hoger de snelheid waar je aan geflitst wordt, hoe hoger de korting is die je krijgt, samen met je ‘flitsfoto’. Deze korting kan je daarna verzilveren op je aankopen bij Red Market. Voor de allersnelste shopper is er ook nog eens een gevulde winkelkar ter waarde van € 245.

Kom zelf kijken dit weekend
Deze Red Market-Flitsmarathon begint op zaterdag 22 november in de Red Market-winkels van Gosselies en Fontaine-l’Evêque, gaat verder op zaterdag 29 november in Verviers en Jemeppe-sur-Meuse, en eindigt op zaterdag 6 december in Gembloux en Gent. Elke volwassen klant die zich op een van deze zaterdagen tussen 10 en 18u bij Red Market aanmeldt, kan deelnemen aan de Flitsmarathon. Kom gerust kijken. De Red Market-winkelverantwoordelijke maakt graag kennis en geeft u alle vrijheid om foto’s te nemen.

Share.

About Author

Leave A Reply

*