maandag, april 12

Cartoon Network kondigt nieuwe special aan van De Wonderlijke Wereld van Gumball

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

“Darwin’s Yearbook” in januari 2020 te zien op Cartoon Network

Cartoon Network kondigt een nieuwe reeks afleveringen aan van de bekroonde hitreeks ‘De Wonderlijke Wereld van Gumball’. “Darwin’s Yearbook” schotelt de fans nieuwe hilarische momenten voor van hun vrienden Gumball, Darwin en alle andere favoriete personages van Elmore Junior High.

In “Darwin’s Yearbook”, vanaf januari 2020 te zien op Cartoon Network, krijgt Darwin de opdracht van directeur Brown om het Elmore Junior High jaarboek te maken. Elke aflevering is toegespitst op een verschillend personage, zoals klasclown Banana Joe, het teleporterende spook Carrie en zelfs de leerkrachten die er alles aan doen om een plekje in het jaarboek te bemachtigen. Terwijl Darwin het jaarboek probeert in te vullen komt hij er al snel achter dat dit niet zo eenvoudig is. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van zijn vrienden, het internet en hun “Elmore Plus” accounts!

De Wonderlijke Wereld van Gumball ging in 2010 in première en is momenteel bezig aan het zesde seizoen. De reeks is een van de populairste Cartoon Network programma’s, met gemiddeld 130 miljoen kijkers wereldwijd.

Over Cartoon Network
Cartoon Network is de ultieme bestemming voor fun en avontuur de klok rond! Het is de thuisbasis van prijswinnende cartoons als The Amazing World of Gumball, Adventure Time en We Bare Bears. Lach je krom met eindeloos veel grappen en verhalen in Mighty Magiswords, Steven Universe en Teen Titans Go! En alsof dat niet genoeg is, staat er een stevige dosis actie op het programma met stoere shows zoals Ben 10, OK K.O.! Jij wordt een held en The Powerpuff Girls die je op het puntje van je stoel houden. Cartoon Network, waar je verbeelding op hol slaat!

www.cartoonnetwork.be 
www.facebook.com/CartoonNetworkBenelux/
www.instagram.com/cartoonnetworkbenelux/

Share.

About Author

Leave A Reply

*