vrijdag, augustus 7

Een Gouden Schoen winnen begint met de Klokkenspelbal van Sassy

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De kleurrijke en amusante Klokkenspelbal
De kracht van eenvoud

Twee ballen, een grote en een kleine. Neen, echt spectaculair is het op zich allemaal niet. En toch zijn deze twee voorwerpen van Sassy zeer leerrijk voor baby’s vanaf een halfjaar oud.
Een kinderhand is gauw gevuld, wordt wel eens gezegd. Twee speelgoedballen, meer heeft een kind vaak niet nodig om zich een hele poos kostelijk te amuseren. Sassy doopte deze twee ballen om tot de Klokkenspelbal, een speelgoed wat meer in zich heeft dan op het eerste gezicht lijkt.
Veel kleur en variatie in groot en klein
De Klokkenspelbal bestaat uit een kleine bal, waar een aantal openingen in zijn en waar ook nog een klein schijfje inzit. Dat maakt geluid als de baby met de bal beweegt. In de grote bal zal de baby vooral interesse tonen omdat die verschillende levendige kleuren bevat, alsook diverse oppervlaktes.
De zogenaamde Klokkenspelbal mag dan wel bijzonder eenvoudig in mekaar zitten, daarom is het niet minder functioneel. Het speelgoed bevordert de ontwikkeling van ritme, tastzin en gehoor. Bovendien wordt de baby ook aangespoord om te kruipen wanneer hij de bal net door de woonkamer gegooid heeft en hem niet meer binnen handbereik heeft.
Of hoe twee kleine voorwerpen toch een belangrijke rol kunnen spelen in de ontwikkeling van uw kind.
Over Sassy:
De babyproducten van Sassy zijn ontworpen om te helpen bouwen aan een sterke basis van de baby. Ze stimuleren de zintuigen van de baby op een veilige manier. Vooraleer het speelgoedmerk iets
nieuws op de markt brengt, gaan er jaren onderzoek aan vooraf, zodat ouder en kind met een gerust gevoel kunnen vertrouwen op de producten van Sassy.

Share.

About Author

Leave A Reply

*