donderdag, mei 13

Het najaar van Nikko staat in het teken van intense actie, snelheid, licht en geluid!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

De marktleider in RC voertuigen stelt het assortiment voor najaar 2019 voor met de stoere rides van Nikko en Road Rippers op kop!

Bericht aan alle stoere kids! Start your engines en maak je klaar voor nog meer actie op bijna alle terreinen. Deze RC voertuigen van Nikko en Road Rippers Lights & Sounds zijn supersnel, flashy en uiterst wendbaar. Het assortiment van dit najaar zal bestaan uit de evergreens binnen deze hoge kwaliteit RC bestuurbare auto’s: VaporizR 3, Nano VaporizR 3, VelociTrax maar ook de bestsellers van de Lights&Sounds collectie van Road Rippers: Street Beatz, Maximum Boost.

De Nikko VelociTrax is een full-function op afstandsbestuurbaar actievoertuig met ultieme wendbaarheid en 360 graden spins dat racet over elk terrein en obstakel! Het kan een snelheid halen van 14 kilometer per uur!
Je hebt tot wel 40 meter bereik en je kan racen met tot wel 10 voertuigen tegelijk zonder onderlinge storing; allemaal dankzij de 2.4 GHz frequentie! Ready to Run, dus inclusief 7,2V Ni-MH accu pack, 1-uur snellader en 3 AAA batterijen voor de zender!

Verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Deze volledig amfibische, afstandbestuurbare Nikko VaporizR 3 is als één van de weinige RC auto’s met zijn 2 motoren geschikt voor bijna alle terreinen! En dan bedoelen we ook alle terreinen!

Door zijn uniek drijvend vermogen en zijn 4×4 aandrijving vaart hij zelfs in het water! Op de weg, water, ijs, sneeuw of off road, niks is hem te veel!  VaporizR 3 rijdt tot 15 km/u, maakt 360 graden spins en met zijn geavanceerde 2.4GHz techniek heb je een bereik tot wel 40 meter en kun je racen met tot wel 10 personen tegelijk. VaporizR 3 wordt compleet geleverd, inclusief 3XAAA, 6.4V LiFePO4 accu, USB-laadkabel en 1,5u USB-snellader.

Verkrijgbaar in 2 kleuren.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

De Nano VaporizR 3 is het kleinere broertje van de VaporizR 3 en is net als zijn grote broer een amfibisch RC voertuig. De Nano VaporizR 3 rijdt tot 8,5 km per uur, maakt 360 graden spins en met zijn geavanceerde 2.4GHz techniek heb je een bereik van wel 40 meter en kun je rijden met tot wel 10 personen tegelijk.
Verkrijgbaar in 2 kleuren.

Dit is het voertuig dat ons neefje ‘getest’ heeft en er is slechts 1 probleem dat hij (of beter gezegd zijn ouders…) er mee hadden: Hij wou niet meer stoppen met spelen! Het is een handig bestuurbaar voertuig dat zowel binnen als buiten de kids uren kan bezig houden. Dus een ABSOLUTE aanrader voor de sint of voor onder de kerstboom.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Afmetingen : 19 x 13,50 x 12 cm

Road Rippers Maximum Boost, een flashy auto met muziek en ronkende motor! Terwijl de auto vooruit rijdt met een Wheelie komt een lichtgevende raket uit de kofferbak! Hoe cool is dat?! Maximum Boost is dé RC auto met waanzinnige muziek, licht en geluideffecten!

Verkrijgbaar in de kleuren groen en blauw
Afmetingen : ca. 26,50 x 12 x 7,80 cm
Leeftijd: 3+

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*