dinsdag, februari 19

Koopjes het hele jaar door dank zij online veilinghuizen zoals BOPA Veilingen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wie herinnert zich nog de tijd dat we onze spullen verkochten door een zoekertje in te sturen naar krant of magazine? Daarna kwam het internet en ging alles plots veel sneller en eenvoudiger. Deze evolutie heeft ook enkele nadelen: Zijn er werkelijk nog koopjes te doen via ‘annonces’?

Waar wel nog goede deals te vinden zijn is op de verschillende veilingsites die online gerechtelijke, commerciële en particuliere veilingen organiseren zoals het West Vlaamse BOPA Veilingen. Na jaren werkzaam te zijn in de sector vanuit het West-Vlaamse Ieper breidt BOPA Veilingen nu haar vleugels uit en opent een filiaal in hartje Antwerpen om ook daar de regio’s Antwerpen, Kempen en deel van Oost-Vlaanderen te verzorgen.

Aan het roer van BOPA veilingen staat Bostyn Patrick die met zijn 6 jaar ervaring op vlak van het organiseren van online veilingen en 16 jaar ervaring bij het opmaken van inventarisaties en schattingsverslagen geen onbekende is in het veiling netwerk.

Waar je vroeger ‘rond de kerktoren’ je zaken kon verkopen via de krantenadvertenties bereik je nu, door het online veilen van goederen een veel groter doelpubliek op het wereldwijde web. Het is dus zeker geen zeldzaamheid dat er geboden en gekocht word door kopers uit Frankrijk, Nederland of landen zoals Polen en Roemenië.

BOPA Veilingen was dus vooral actief in Oost- en West Vlaanderen, maar vanaf 2018 worden de werkgebieden sterk uitgebreid naar provincies als Henegouwen, Antwerpen en Brussel.

BOPA Veilingen hecht groot belang aan een flexibele ingesteldheid, professionele aanpak en vriendelijkheid naar partner en koper toe.

Snelle afhandelingen van de verkopingen staan hoog aangeschreven bij de klanten die via BOPA Veilingen de stopzetting van hun zaak regelen of overstocks verkopen.

De website van BOPA Veilingen bevat een geïntegreerde real-time module waardoor kopers groot en klein nog echte koopjes kunnen doen. Ze wist Johan te vertellen: “Wij zijn een kleine voetbalvereniging en wij konden via de vrijwillige verkoop van een frituur 30 nieuwe stoelen voor onze kantine kopen aan een zeer sterke prijs, die we nieuw nooit hadden kunnen aankopen”

Dus als je als eindgebruiken, vereniging of bedrijf nog echte koopjes wil binnenhalen neem dan regelmatig een kijkje op www.bopa.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*