zondag, januari 24

LIMITED EDITION NIVEA CRÈME VEROVERT ELK HART MET VALENTIJNSEDITIE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

 

NIVEA en liefde zijn twee begrippen die hand in hand gaan. Niet alleen liefde voor de huid, maar ook liefde voor familie, vrienden, voor het leven. Daarom lanceert NIVEA een hartverwarmende limited edition Nivea Crème voor Valentijn, hét feest van de liefde en een moment om nog eens extra stil te staan bij speciale momenten en personen die ons dierbaar zijn. Voor de gelegenheid werd de vertrouwde blauwe NIVEA Crème verpakking in een liefdevol jasje gestoken dat tederheid en warmte uitstraalt – het ideale geschenk to share the love & the care!
Liefde is…delen
Niets is leuker dan de mensen die je lief zijn te verrassen met een leuke attentie die recht uit het hart komt. Liefde delen maakt immers zowel diegene die geeft als diegene die ontvangt gelukkig. En een goed gevoel zorgt voor een stralende huid – een lichaam en geest in harmonie, datgene wat NIVEA nastreeft. Laat je dus verleiden door de Valentijnseditie van NIVEA Crème. Verras je partner met deze limited edition van de verzorgingsexpert bij uitstek voor een streelzachte huid: NIVEA Crème verwarmt het hart én lichaam van alle geliefden!
Vier unieke designs


De Valentijnseditie van de NIVEA Crème komt in vier unieke ontwerpen, stuk voor stuk echte collectors’ items! Op elk design worden emoticons afgebeeld die telkens een universele liefdesboodschap verkondigen waar iedereen zich mee kan identificeren: like you, dreaming with you, love you en adore you… Tedere uitingen van liefde die elk hart met warmte vervullen – een blijvende herinnering om te koesteren. Want herinneringen, die creëert NIVEA Crème al meer dan 100 jaar.
Verkrijgbaar vanaf februari 2012, zolang de voorraad strekt. Limited Edition Valentijn NIVEA Crème (150ml): € 2.89

Share.

About Author

Leave A Reply

*