zaterdag, juli 20

Niet enkel voor de bikiniperiode wordt afgeslankt, ook voor de kerstdagen is dit een rage aan het worden! 5 gegarandeerde afvaltips zodat ook jij er goed zal uitzien:

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een Brits onderzoek wees onlangs uit dat  14 % van de vrouwen hun  feestoutfit te klein koopt in de hoop dat ze er in zullen passen tegen eind december. Daarmee is de “afvalrace” om er goed uit te zien voor de feestdagen gestart.

De 5 grootste afvalgeheimen voor de feestdagen:
1) Je kan nooit de chocolademousse, het glaasje Prosecco of pikante dipsausje voorbij wandelen? kauw straffe kauwgom, zodat je deze verleidingen gewoon voorbij laat gaan.
2) Moet je elk jaar weer na een uitgebreid kerstdiner minstens een stuk ijsstronk eten? Nee dus! Vraag vriendelijk een kop koffie of thee in de plaats.
3) Feestje gegeven? De dag nadien puilt je koelkast uit van de restjes. Verwijder taartjes, snacks of aperitiefhapje meteen!
4) Aanvallen op de zak borrelnootjes voor je gasten er zijn? Vul de chips en nootjes pas als je gasten er daadwerkelijk zijn, kan jij voordien niet alvast “proeven”.
5) Hou je gezellig thuis een kerstetentje met je gezin? Zet geen schalen op tafel, je zal zien dat je veel minder snel een tweede of derde portie neemt.

Dus als je echt gewicht wil kwijt raken kunnen deze tips misschien helpen, maar vergeet niet dat ook een maatje meer zijn charmes heeft…

DVE – 2009

Share.

About Author

Leave A Reply

*