woensdag, juni 23

Poopsie Slime Surprise: Slijm maken met magische ‘eenhoornslijm’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Al jaren staat Poopsie Slime Surprise! bekend om haar eenhoornpoep en regenboogslijm. Poopsie Slime Surprise! combineert de hipste DIY-trends met haar sprankelende slijm en daagt kinderen uit naast het speelplezier vooral creatief te zijn. Maak je wereld net wat kleurrijker met de Slime Smash of laat je verrassen door de humor die de Poop Packs met zich meebrengt.   

Slime Smash

De lente is nu echt aangebroken en niks is leuker om alle mooie kleuren aan bloemen te zien bloeien. Maak crunchy slijm met de Slime Smash! 4 verzamelbare slijmbloemen vol verrassingen om uit te pakken. Open de schattige bloemvormige container om het zachte slijm te onthullen. Elk slijm heeft 3 verschillende soorten texturen en een crunchy vulling om te kneden. Speel met slijm, voeg jouw magic touch toe en bewaar je slijm in het bloemenbakje om de lente écht in huis te halen!

Elke Slime Smash bevat:
– 4 zachte slijm met een speciale geur
– Een uiterst zeldzame regenboogcontainer
– Glanspoeder, stofregen en sprankeling om toe te voegen aan je slijm
– 2 extra smash slijmpakketten voor nog meer slijm

Poop Packs

Maak je eigen magische eenhoorn slijm met Poopsie Slime Surprise! Een vernieuwde variant op de vorige versie. Elke Poop Pack bevat 10 leuke verrassingen om open te maken en meerdere keren te customizen. De Poopsie Slime Surprise! Poop Packs komen allemaal met een schattige sleutelhanger-pop en een speciaal flesje voor het mengen van de slijm. Nieuw zijn de verrassingsparels die een speciale geur met zich meebrengen. Voeg deze toe om het slijm heerlijk te laten ruiken en bewaar het slijm in de sleutelhanger als een échte verzamelaar!

Elke Poop Pack bevat:
– 10 magische verrassingen
– 2 eenhoorn food pakketten voor twee keer zoveel slijm
– Een nieuw slijm textuur
– Magisch eenhoorn pakket
– Nieuwe eenhoorn lepel en fles
– Nieuwe Poop sleutelhangers
– Geurparels en een verzamelblad

Nu we #ThuisJarig verlengen tot en met 3 mei, roepen we op om geen testexemplaar of wedstrijd aan te vragen. We zetten namelijk zoveel mogelijk in voor kinderen die hun verjaardag thuis moeten vieren in deze vreemde periode zonder vrienden en familie. Alvast bedankt voor uw begrip en steun.

De #ThuisJarig-actie wordt verlengd
tot en met 3 mei na overweldigende reacties!

We moeten allemaal opnieuw wat langer thuisblijven en dat betekent ook dat er opnieuw een hele hoop kinderen thuis jarig zullen zijn en dit niet met vrienden en familie kunnen vieren. Net daarom blijft MGA Entertainment kinderen tussen 2 en 10 jaar nog langer met verjaardagspakketten steunen. Kids die jarig zijn tussen 20 april en 3 mei kunnen zich laten inschrijven via mgalol.be om kans te maken op cadeaus van onder andere L.O.L. Surprise!, Little Tikes, Na! Na! Na! Surprise, Poopsie Slime Surprise, Rainbow Surprise en BABY born.

Share.

About Author

Leave A Reply

*