donderdag, juli 2

Survivaltips voor singles @ Valentijn…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het feest van de liefde is alweer in aantocht. Je kan geen winkel voorbijlopen zonder “overvallen” te worden door hartjes, kitscherige knuffelbeertjes en valentijnskaarten. Koppels verwennen elkaar, kopen pikante lingerie of genieten samen van een diner. Maar wat als je nu single bent? Hier enkele tips om Valentijn te overleven.

1. Maak het gezellig thuis, zorg voor hapjes en steek een DVD in de player! (wie kan Humphrey Bogaert en Ingrid Bergman weerstaan in de absolute klassieker Casablanca bv!?)

2. Check eens die datingsite waar je vriend(inn)en over verteld hebben, misschien kom je de ware nog tegen voor middernacht

3. Laat je niet depri maken door de stortvloed van TV-en radioreclames rond Valentijnsdag. Maar zie het positief: jij bespaart veel geld dat je gewoon aan jezelf kunt uitgeven. Ga eens naar de winkel en koop iets leuks voor JEZELF.

4. Laat de sfeer niet verpesten door verliefde koppels op restaurant en reserveer gewoon een tafel onder vrienden. Wedden dat er aan jullie tafel meer gelachen zal worden dan bij het koppeltje…

5. Verwen naast jezelf ook je lichaam. Neem een warm schuimend bubbelbad, zet wat goede muziek op en beluister zeker geen triestige liefdesliedjes zoals ‘All by myself’.

6. DE ultieme tip: Smijt gewoon een privéfeestje en laat AL je single vrienden komen! Vermeld zeker in de uitnodiging dat ze iemand moeten meebrengen. De avond is nog jong en er kan van alles gebeuren, dus wie weet vier JIJ wel Valentijn op de 15e februari… :-)

Share.

About Author

Leave A Reply

*