donderdag, maart 4

SWISSÔTEL AT HOME: ONLINE SHOP GELANCEERD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

De Swissôtel Hotels & Resorts opend het nieuwe jaar met de start van een online shop: “Swissôtel at home”.  High-quality producten kunnen makkelijk en eenvoudig van thuis uit besteld worden via www.swissotelathome.com, je vind hier een brede waaier aan ideale cadeaus om vrienden, familie en bekenden een plezier te doen.

Omdat hotelgasten tijdens hun verblijf vaak dingen ontdekken die ze ook graag thuis zouden hebben of om als geschenk weg te geven besloot de Swissôtel groep een online shop te starten. De keuze gaat van bedlinnen, handdoeken en badjassen tot accessoires die handgemaakt zijn door de Zwitserse goudsmid Sebastian Fässler, die zilveren sleutelhangers, manchetknopen en een broche speciaal voor de hotelketen ontwierp.

Verder heb je keuze uit drinkbekers, SIGG drinkflessen, geparfumeerde kaarsen of zijden stropdassen, voor elk wat wils dus! Alle items die te koop zijn dragen de Swissôtel filosofie de het Zwitserse erfgoed hoog in het vaandel!

Dus als je op zoek bent naar een geschenk met net dat ietsje meer, neem dan alvast een kijkje op  www.swissotelathome.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*