dinsdag, december 18

Tibe is de officiële Cartoon Network Vlogger!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tibe Debunne uit Lochristi alias EKAO is verkozen tot officiële Cartoon Network Vlogger! De 12-jarige Tibe is de winnaar van CN Vlog It, de online wedstrijd waarin televisiezender Cartoon Network de afgelopen weken op zoek ging naar de nieuwe, officiële vlogger voor Vlaanderen! Als winnaar van de competitie krijgt Tibe onder andere als eerste toegang tot exclusieve Cartoon Network events, nieuwe afleveringen van favoriete series om te bekijken en speelgoed, apps en games om te testen. Hij ontvangt ook een superdeluxe Cartoon Network – pakket, supercoole Kipling-prijzen en een ASUS – laptop!

Tibe op de foto met de CN Vlog It trofee en ambassadeurs Zenne en Morgane Eyletten

 

 

 

 

In een spannende finale toonde Tibe zich de betere van zijn mede-finalisten TIMO. en DINAKE POWER. Die gingen echter niet zonder lege handen naar huis. Ook zij ontvingen een Cartoon Network – pakket en konden een mooie Kipling-boekentas en pennenzak mee naar huis nemen.

Deelnemen kon sinds 31 juli via de officiële wedstrijdpagina, waar ook de wedstrijdvoorwaarden en enkele tips gevonden konden worden. Elke week was er een nieuwe uitdaging, en de beste vlogs kregen een plekje op de website en op het Cartoon Network YouTube kanaal. Ingestuurde video’s werden beoordeeld op originaliteit en de beste video’s gingen, telkens na beraad door de jury, door naar de volgende ronde. Er moest deelgenomen worden aan 2 van de 4 uitdagingen.

De drie finalisten speelden begin september uiteindelijk de finaleronde, waarbij ze in een workshop door YouTubers Zenne en Morgane Eyletten klaargestoomd werden voor hun laatste opdracht.

Tibe is vanaf nu de officiële Cartoon Network vlogger voor Vlaanderen! Hij krijgt toegang tot exclusieve Cartoon Network events, mag games en apps als eerste testen, ontvangt speelgoed voor wedstrijden en nog veel meer. Cartoon Network gaat de winnaar ook verder begeleiden bij de uitbouw van zijn YouTube – kanaal.
CN Vlog It werd in landen over heel Europa georganiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.cartoonnetwork.be.

Share.

About Author

Leave A Reply

*