dinsdag, februari 18

WNF en DFW gaan exclusieve samenwerking aan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

WERELD NATUUR FONDS EN DUTCH FILMWORKS GAAN EXCLUSIEVE SAMENWERKING AAN  MET BBC EARTH’S AFRICA

 Afrika BR

Na eerder de handen ineen geslagen te hebben met de BBC Earth serie ‘Frozen Planet’, gaan WNF en DFW nu opnieuw een bijzondere samenwerking aan met de BBC Earth Landmark serie ‘Africa’.

WNF wil haar kennis van en ervaring met dit prachtige continent graag delen met de BBC Earth kijkers. Zo verrijkt WNF het dvd- en blu-ray product van ‘Africa’ met exclusieve informatie over het continent. WNF streeft ernaar de prachtige rijkdom aan dier- en plantensoorten op aarde te beschermen. Samen met anderen willen ze een wereld tot stand brengen waarin mens en natuur in harmonie leven. BBC Earth: Africa is dan ook een prachtige manier om mensen bewust te maken van al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Africa dvdOver BBC Earth Africa
Na Planet Earth, Frozen Planet en Earthflight daagt BBC Earth ons uit om het grootste avontuur tot nu toe aan te gaan op het majestueuze continent Afrika. Sir David Attenborough zelf leert ons in vijf afleveringen het wonderbaarlijke continent en haar minstens zo verrassende dierlijke bewoners kennen.

Van de verstilde schoonheid van de Atlastoppen naar Kaap de Goede Hoop en van het broeiende oerwoud van Congo naar de beukende golven van de Atlantische Oceaan: een tocht door ongerept regenwoud, nooit eerder gefilmde bergketens en zelfs een besneeuwde woestijn. Vanuit de dynamische spanning tussen de wildernis en haar bewoners ontvouwt zich de dramatische schoonheid en kracht van dit majestueuze continent: prehistorisch ogende schoenbekooievaars strijden om de macht, dartele hagedissen verschalken letterlijk over de rug van leeuwen een maaltje en giraffen ontpoppen zich als meedogenloze vechters. Iedere aflevering belooft intieme oog in oog ontmoetingen met bijzondere dieren en betreedt nog onontdekte gebieden.

Het WNF vraagt dit jaar extra aandacht voor wildlifecrime, want willen we al dat moois in Afrika behouden dan is het zaak om de groeiende stroperij van olifanten en neushoorns in Afrika snel aan te pakken. Voor meer informatie: www.wnf.nl/wildlifecrime

‘Africa’ zal vanaf 12 februari elke dinsdagavond direct na het Achtuurjournaal op Nederland 1 te zien zijn. De dvd en blu-ray zijn vanaf 19 maart overal verkrijgbaar.

Website: www.dfw.nl

DFW logoService Management - WNF

Share.

About Author

Leave A Reply

*