woensdag, januari 27

BOEK REVIEW: Bowie – Rob Sheffield (Xander Uitegevers)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

10 januari 2016, een donkere dag voor Bowie-fans over de hele wereld. Het schokkende bericht wordt naar buiten gebracht: David Bowie is overleden. Baanbrekend, innovatief, pionierend en altijd verrassend: hij gaf jarenlang vorm en kleur aan de wereld om hem heen.

David Bowie was een ster met talloze facetten. Op deskundige en liefdevolle wijze voert bestsellerauteur en Bowie-fan pur sang Rob Sheffield de lezer mee door het leven van dit icoon. Van Bowies creatieve nalatenschap tot de hechte band met zijn fans.

En natuurlijk de aangrijpende reacties van fans over de hele wereld.
Laat je meevoeren in deze intrigerende biografie door het turbulente leven van een icoon die de wereld voorgoed veranderde!

SLOTSOM:

Naar mijn mening kan niemand die zich een muziekliefhebber noemt beweren dat Bowie ‘zo maar’ een muzikant was. De man was een duizendpoot die zichzelf opnieuw en opnieuw uitvond.

Elk facet van zijn carrière bracht weer iets nieuws aan het licht en het is onbetwistbaar dat hij de internationale muziekwereld tientallen jaren mee vorm gaf.

Deze biografie geeft een blik in de creativiteit van deze artiest en is echt de moeite waard om te lezen, de wereld verloor in 2016 een groot performer en dit boek laat je even opnieuw deze man ‘beleven’!

Share.

About Author

Leave A Reply

*