woensdag, juni 23

(COMIC) BOEK REVIEW: New York Cannibals Le Lombard Uitgeverij

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

New York, 1990. Pavel heeft nog steeds zijn tatoeagesalon. Zijn protégée, Azami, is politieagente en bodybuildster geworden. Tijdens een interventie vindt ze in een vuilnisbak een achtergelaten baby. Zelf kan ze geen kinderen krijgen door de behandelingen die ze heeft ondergaan, en ze besluit het kind dus te adopteren. Om het te beschermen, duikt ze de wereld van de handel in baby’s in. Al snel ontdekt ze een verband met een mysterieuze vrouwenbende die er lugubere gewoontes op nahoudt. Vreemd genoeg blijken de spoken van de goelag waarin Pavel is opgegroeid aan de oorsprong te liggen van die wreedheden. Alsof de wereld, de regels en het geweld van de goelags de straten van New York als nieuwe speelterrein hebben gekozen.

SLOTSOM:

Een opmerkelijk verhaal in een mooie hardcover versie. De realistische soms harde tekenstijl brengt het verhaal sterk naar voor en schetst een duidelijk beeld van het harde straatleven in New York.

Een MUST HAVE voor elke stripliefhebber en een ideaal cadeau voor de nakende feestdagen of om de lange winteravonden te vullen.

Writer: Charyn, Jerome
artist: François BOUCQ
Volume: 2
publish date: 04-10-2020
language: Dutch
coloring: full color
pages: 152: Hard Cover
Share.

About Author

Leave A Reply

*