zaterdag, september 26

Het grappigste jaaroverzicht met cartoons in ‘Lectrr feest’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De cartooneske kijk van Lectrr op de wereld is voor het achtste jaar op rij gebundeld in een ingenieus jaaroverzicht. In Lectrr feest kan je met humor van de bovenste plank terugblikken op een bewogen 2019! Bekijk hier alvast de eerste cartoons.

Spijbelen voor het klimaat, het was een nieuw fenomeen in 2019 dat voor heel wat polemiek zorgde en het klimaat volop onder de aandacht bracht. Ook de brexit beheerste (en beheerst nog) maandenlang de berichtgeving. Verkiezingen in mei, granaatexplosies, plastic soep, … Wat gebeurde er ook alweer in 2019? Met het handige én grappige jaaroverzicht van Lectrr krijg je het allemaal gebundeld voorgeschoteld.

SLOTSOM:

Deze publicatie staat elk jaar opnieuw hoog op mijn ‘wil ik lezen’ lijstje! Het is dan ook onmiskenbaar en terecht het GRAPPIGSTE jaaroverzicht – zoals de uitgeverij al aangeeft…

De tekeningen, oneliners en algemeen de visie van de auteur maken dit tot een absolute topper. Vergeet alle andere jaaroverzichten, deze is de grappigste en deze MOET je gelezen hebben! KLASSE!

Het grappigste jaaroverzicht met cartoons in ‘Lectrr feest’

Share.

About Author

Leave A Reply

*