donderdag, mei 13

[KOOK]BOEK REVIEW: Energy & Vegan, Alexander Gershberg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Energy & Vegan gaat over de positieve effecten die eten op ons lichaam en geest kan hebben, gebaseerd op de rijke traditie van de Chinese geneeskunde. Voedsel bevat energie, en kan ons op allerlei manieren beïnvloeden.

Met geestige anekdotes en treffende voorbeelden uit het dagelijks leven maakt Alexander deze voor velen nog onbekende kennis toegankelijk. Door de principes steeds op een verfrissende en begrijpelijke manier uit te leggen, wordt elk recept een sleutel tot meer balans, meer energie of meer ontspanning.
Het boek staat vol recepten zoals een lichte salade van haricots verts en zeewier met amandelcrème, lotuswortel met tofutartaar in tempura, een hartige Tel Aviv-salade, een pizza van polenta en een explosieve, spicy ramen-bowl.

SLOTSOM:

Dagelijkse stress op het werk, in het verkeer,… vraagt veel van je persoonlijke energie! Je kan deze ‘aanvullen’ met poedertjes en pillen uit de apotheek en (nog) meer chemie in je lichaam brengen OF je kan middels je eetgewoontes er iets aan doen.

Dit opmerkelijke boek geeft vele geheimen prijs van voedselgroepen die bijdragen tot je algemeen welbevinden en je fysieke en geestelijke gezondheid.

De tijd dat vegan food een randverschijnsel was is lang voorbij en meer en meer mensen ontdekken de voordelen van natuurlijke producten, dus dit boek is een topper om jezelf meer info te bezorgen en lekkere energierijke gerechten klaar te maken. Een aanrader!!!

Share.

About Author

Leave A Reply

*