zondag, augustus 1

[KOOK]BOEK REVIEW: Home Made Basics (NC)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Home Made Basics

Makkelijke recepten voor elke dag die echt iedereen kan maken

Yvette van Boven

Hoe maakt u alles? En helemaal zelf? Met Yvettes kenmerkende geïllustreerde stap-voor-stapuitleg van de gerechten en sluitende receptuur gaat dit zeker lukken: van een simpele dressing tot huisgemaakte, dampend verse tortilla’s, van zelfgemaakte gnocchi van elk soort groente tot fluks ingelegde radijsjes. Home Made Basics is een boek dat een vaste plek gaat krijgen in uw keuken. Alle recepten spetterend gefotografeerd om zo met de opgedane kennis oermakkelijke dagelijkse kost te bereiden.
Met Home Made Basics heeft Yvette van Boven een inspiratieboek voor iedereen gemaakt: voor jong of al iets ouder, voor iedereen die graag de basis van het koken wil leren en alles zelf wil kunnen maken. Met de recepten uit dit boek zet u het hele jaar door vers, helemaal zelfbereid, gezond en origineel eten op tafel. Met veel aandacht voor groentegerechten, is Home Made Basics een modern doe-het-zelf-kookboek en een waardige opvolger van het tien jaar geleden verschenen Home Made.

SLOTSOM:

Het maakt niet uit of je een beginner bent in de keuken of een ‘oude rot’, dit kookboek zal je vaak gaan gebruiken!

Al ooit een (lekkere) Bietenburger gemaakt? (pagina 210) of een opvallende variant op een Belgische klassieker: Stooflees maar dan met gember en steranijs? (pagina 353) In dit boek vind je de nodige recepten naast de info over producten.

In tijden waar we ‘in ons kot’ moeten blijven is een beetje kokkerellen een leuk tijdverdrijf waar jij zelf en je hele gezin van kan genieten, dus ga aan de slag en maak eens een recept dat je niet alle dagen op tafel zet! (maar dat wel zal gaan doen eens je het geproefd hebt!!!)

Share.

About Author

Leave A Reply

*