donderdag, mei 13

Nieuwe strip releases

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Wat is er beter met dit hete weer als op een schaduwrijk plekje een goede, leuke en ontspannende strip te lezen!? De Buurtpolitie is inmiddels aan haar 10e nummer en ook de grote klassieke striphelden Suske en Wiske hebben een nieuw album uit!

  • De Buurtpolitie – 10 De Zombie

Het regent al dagen en de beken en rivieren treden buiten hun oevers. Dat blijft niet zonder ongelukken, want al snel belandt een auto in het water. Wanneer het team van de Buurtpolitie hem laat optakelen ontbreekt van de chauffeur elk spoor. Zoekacties met duikers leveren niets op. De echtgenote is ontroostbaar wanneer de commissaris het droevige nieuws gaat melden. Een afgesloten zaak lijkt het, totdat de verzekeringsagent van de weduwe contact opneemt met de commissaris…

 

  • Suske en Wiske – 353 Het gewiste Wiske

De Zwarte Madam is springlevend en zint naar goede gewoonte op wraak. Samen met haar kornuiten Lange Wapper en Kludde smeedt ze plannen om de mensheid een flinke loer te draaien. Wanneer Wiske die snode plannen toevallig te zien krijgt, neemt de zwarte toverkol haar geheugen af. Kunnen Suske en zijn vrienden de betovering verbreken? En wat is de Zwarte Madam eigenlijk van plan?

Zoeken in catalogus

Share.

About Author

Leave A Reply

*