zaterdag, september 26

NIEUWE STRIPRELEASES – niet te missen Standaard Uitgeverij

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

De Kiekeboes – Hoor je het ook eens van een ander

Iedereen kent de Kiekeboes. Het lijkt alsof Marcel, Fanny, Charlotte, Konstantinopel, Moemoe en de andere personages er altijd zijn geweest. In dit heel bijzondere hommage-album brengen vier Nederlandse en Vlaamse stripmakers een eerbetoon aan de strip van geestelijke vader Merho. Ze doen dat door de Kiekeboes avonturen te laten beleven in hun eigen teken- en vertelstijl. Zijn van de partij: Frodo De Decker, Kim Duchateau, Nix en Gerben Valkema. Econoom Geert Noels schreef een nawoord.

 

 

Suske en Wiske – Theofiel Boemerang is back!

Met Boemerang brengen tekenaar Steven Dupré en scenarist Conz een hommage aan het universum van Suske en Wiske.  Het album ligt vanaf 7 november in de rekken. Vanaf 11 november trekken Steven Dupré en Conz  naar verschillende winkels om hun album te signeren. Benieuwd waar je hen aan het werk kan zien?

Zondag 11/11

13-14.30u: Steven + Conz op de Boekenbeurs (Antwerp Expo)

Vrijdag 16/11

16-18u: Steven bij Gobelijn (Leuven)

Zaterdag 17/11

11-13u: Steven bij De Poort (Gent)

15-16.30u: Steven bij Beo (Antwerpen)

Zondag 2/12

15-16.30u: Conz bij De Striep (Brugge)

Over de auteurs

Conz debuteerde in 2004 met het bekroonde album Toen ik nog Baas van de Wereld was. De daaropvolgende jaren werkte hij aan De Tweede Kus, De Slag om Turnhout en Wat zie je in de Zee.

Steven Dupré maakt al 30 jaar strips in binnen- en buitenland. Met series als Wolf, Sarah & Robin, Coma, Pandora Box en Kaamelott gooit hij hoge ogen.

Over Boemerang

Het verhaal speelt zich af in een futuristisch universum geregeerd door een oude bekende… Theofiel Boemerang. Hij heeft zich opgewerkt van stofzuigerverkoper tot dictator die als een commerciële Big Brother over de wereld heerst.

Share.

About Author

Leave A Reply

*