woensdag, juni 23

NIEUWE STRIPRELEASES

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Het is zomer en uiteraard willen we dan strips lezen op vakantie, nu misschien meer dan ooit met de ‘staycations’ die we door de corona situatie moeten doorstaan…

 

Suske en Wiske – Team Krimson

Opa Snor, de vader van Sidonia, wordt opgenomen in het sanatorium De Blanke Bergen. Hij lijdt aan een vreemde ziekte die zeer besmettelijk is. Om hun opa te redden gaan Suske en Wiske op zoek naar een geneesmiddel. Krimson aast echter ook op het medicijn. Slaan ze de handen in elkaar of staat hun verleden in de weg?

 

 

F.C. De Kampioenen – De Kampioenen trappen door

Om het dorp te vrijwaren van luchtvervuiling, besluit de burgemeester de dorpskern autoluw te maken. De inwoners zijn genoodzaakt om nieuwe vervoermiddelen te gebruiken. Maar Boma kan door het nieuwe reglement niet meer met zijn vrachtwagens tot bij zijn fabriek komen. En de burgemeester wil een reusachtige parking bouwen op het terrein van de Kampioenen…

 

 

Urbanus – De stalkende creep

Jean Baptist (aka Tistjes Stalk) ontsnapt na 13 jaar uit de psychiatrische instelling. Hij gaat weer achter Eufrazie aan. Kan hij haar te pakken krijgen? Ondertussen bereidt César zich voor om superboer te worden. Drie verschillende proeven tegen De Ceuteleire moeten de winnaar aanduiden. Haalt hij het of niet?

 

 

De Kiekeboes – Special 09 De wereld rond met de Kiekeboes

Naar ondertussen goede jaarlijkse gewoonte verschijnt een dubbelalbum van de Kiekeboes, met daarin een gebundeld tweeluik. In De wereld rond met de Kiekeboes worden de populaire albums Thantomthant en Hoe meer kijkers gebundeld.

Dus alweer een overdaad aan leesplezier voor jong en oud en een ideaal tijdverdrijf om jezelf bezig te houden!

www.standaarduitgeverij.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*