zaterdag, juli 20

STRIP REVIEW: Dad 1 Papa’s schatten (Dupuis)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

dad1Dad is een nieuwe moderne, vertederende en grappige gagreeks. Deze “Dad”, een werkloze acteur en eigenlijk zelf nog een kind, voedt zijn vier dochters alleen op. Dat is niet makkelijk en zorgt voor herkenbare en soms hilarische situaties.

Alleenstaande vader, da’s bijna een dagjob op zich. Zeker als je vier karakterdochters (van vier verschillende moeders) hebt, die zich nu ook niet echt staan te verdringen om blijk te geven van hun vaderliefde. En toch heeft deze werkloze comedian er zijn levensdoel van gemaakt de drijvende kracht van zijn gezinnetje te worden. Hoe moeilijk kan dat zijn? Hij is toch zelf ook ooit jong geweest, zeker?

SLOTSOM:

Een nieuwe strip in ons Vlaamse striplandschap en met zekerheid een blijver!

De strip is voornamelijk opgebouwd uit ‘one pagers’ en uit zich vooral in de teksten en situaties. Uiteraard is ook het grafische deel aangenaam opgebouwd en draagt bij tot de totale ervaring.

Voor de oudere (alleenstaande papa’s) lezers zullen verschillende situaties bekend voorkomen maar ook de jongere lezer of de niet alleenstaande dad’s zullen smullen van deze comedy!

Het lezen in de dagboek van je dochter of de voorliefde voor het ballenbad, niets is te gek voor de auteur en hij slaagt er gag na gag in de lezer vast te houden! Een klasse nieuwe reeks dus!

DVE
copy ZALUlogo-dupuis-blanc-01-577x198
 
 Nob
 Dupuis/Softcover/48P/€ 6,50
 ISBN: 9789031434077
Share.

About Author

Leave A Reply

*