zaterdag, september 26

STRIPNIEUWS nieuwste releases Standaard Uitgeverij

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Onze rijke stripcultuur is weer wat strips rijker met deze nieuwste verschijningen van de Standaard Uitgeverij, veel leesplezier alvast!

De Rode Ridder – De toverspiegel

Bij een van zijn omzwervingen stuit Johan de Rode Ridder op een roversbende in een Keltische ruïne. Tijdens een handgemeen krijgt Johan echter onverwachts hulp van een grijsaard die hem vertelt over de toverspiegel… en de fee Galaxa!

 

 

Nachtwacht – Queen Halloween

Het is Halloween in Schemermeer. Iedereen is verkleed voor het grote griezelfeest op het plein. De sfeer zit er goed in totdat iedereen zich vreemd begint te gedragen: alle dorpelingen veranderen in hun personage! De Nachtwacht staat voor een raadsel…

 

 

 

Urbanus – Special Juffrouw Pussy

Urbanus presenteert de enige echte Pussy Speciaal!
Iedereen heeft wel een boontje voor juffrouw Pussy, de attente en aantrekkelijke lerares van tollembeek. Het is dan ook niet vreemd dat zij een geweldige special verdient met tal van haar avonturen en vol met spelletjes, raadsels, puzzels en een vleugje naakt.

 

De Buurtpolitie – Brand! Brand!

De hele buurt is in de ban van een aantal bizarre branden. En telkens ligt de oorzaak bij een ontplofte kachel. Van de dader ontbreekt elk spoor. Bij de Buurtpolitie zitten ze met de handen in het haar…

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*