woensdag, oktober 23

WATCH US! Een veelbelovende titel voor een leuk comic boek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bekijk ons! Duidelijker kon de tekenaar Jacob Mott het niet stellen maar je kan er dan ook niet aan voorbij kijken. Als men dit boek eenmaal in de vingers heeft is het niet makkelijk het weer weg te leggen, de tekeningen in klassieke Amerikaanse “bubblegum-stijl” komen bijna tot leven op het papier. De stijlzekere tekenaar verstaat de kunst om de kijker vast te houden zonder te overdrijven en die combinatie staat garant voor een mooi boek uiteraard.

Alhoewel zijn visie op mannelijk naakt zeer direct is, en niets maar dan ook niets aan de verbeelding overlaat, munten zijn tekeningen uit door een grote portie charme en lef! De beelden zijn letterlijk geladen van energie en ruwe zindelijkheid.

Het handelt zich bijna uitsluitend om zwaar gespierde kerels die net iets “te” goed voorzien zijn op bepaalde plekken, vrij naar het motto “hoe meer hoe liever” maar desalniettemin een leuk boek en niet uitsluitend voor de muscle fans onder ons! De manga tekenstijl invloeden en het oog voor detail zal zeker en vast ook de fans van comic boeken weten te boeien!

Jacob Mott is een Engelse kunstenaar en tekent als sinds zijn pubertijd voornamelijk naakte mannen en kan dus duidelijk een kenner in zijn genre genoemd worden.

Zijn “fetish” voor de kenmerkende grote polshorloges kan hij zelf niet verklaren, “dat is altijd al zo geweest” is zijn karige commentaar hierop.

Jacob Mott – WATCH US!, Comic/Art, 64 pagina’s, kleur, hardcover 17,5 x 24,5 cm, ISBN: 978‐3‐86787‐136‐5 € 16,95

Meer info en bestellen:

http://www.brunogmuender.com/

 DVE-2010

Share.

About Author

Leave A Reply

*