woensdag, oktober 16

Nederlander zet tatoeage van Willem-Alexander en Máxima op zijn rechterbil

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

tattoobob.willemalexander.maxima.tattoo.335Tattoo Bob in Rotterdam pakte onlangs uit met een speciale stunt: de eerst vijf die zich op de Facebookpagina van zijn winkel aanboden, kregen een gratis tatoeage van een kroontje en Nederlandse vlag op hun billen. Maar dat was buiten één klant gerekend. “Laat dat kroontje maar zitten, zet maar een portret van Willem-Alexander en Máxima op mijn bil”, zei hij. Het bericht stond te lezen in verschillende Nederlandse media.4C23B46A2C1ABF038CEFFAD2DA_h380_w329_m2_q80_clDPyMNtt

“Hij zegt: ‘Laat dat kroontje maar zitten, zet maar een portret van Willem-Alexander en Máxima op m’n bil'”, vertelt Ralph Moelker van Tattoo Bob in Rotterdam. Een maf klantenverzoek maakte zijn Kroningsactie een daverend succes. Binnen de kortste keren was de biltatoeage van Tattoo Bob alomtegenwoordig op internet. De eerste vijf reageerders op Facebook konden gisteren bij Bob een gratis tatoeage laten zetten van een kroontje en vlaggetje, naar aanleiding van de troonswisseling. Ze moesten dan wel in oranje shirt naar de tattooshop komen. Maar klant Danny uit Sliedrecht had iets heel anders in gedachte: hij wilde een portret van Willem-Alexander en Máxima, op zijn rechterbil. “We hebben het er wel even over gehad of hij het echt wilde. Hij was niet eens een echte oranjefan. Maar dit zie je wel vaker bij tatoeages: als mensen iets in hun hoofd halen, dan laten ze het toch wel zetten. Hetzelfde als de tatoeage van je liefje.” De reden waarom de man het toekomstig koningspaar op z’n billen wilde, is door de tatoeëerder niet gekend. “Misschien zodat hij kan zeggen: ‘Ik veeg mijn reet af met het koningshuis’. Of dat hij er geld mee wil verdienen. Zo van: wedden dat ik Willem-Alexander en Máxima op mijn poep heb? Dat soort weddenschappen hielden zeelui vroeger ook. Ik heb uiteindelijk zo’n 4-5 uur gedaan over het zetten van de tatoeage. Een portret is altijd moeilijk, dat kun je niet even vluchtig zetten. Dat was wel lastig met al die journalisten en fotografen die er bovenop zaten.”

Toegegeven de Nederlanders kunnen beetje gek doen en zeker als het hun Vorstenhuis betreft… maar alhoewel ikzelf een “inkt fan” ben stel ik mezelf toch de vraag of dit er niet “een beetje” over gaat!?

Als er een Belg is die Philip en Mathilde op zijn bil heeft staan: MELD JE! ;-)

Share.

About Author

Leave A Reply

*