dinsdag, januari 19

The Body Shop en Elfi De Bruyn slaan handen in mekaar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Elfi-6armHet 29-jarige Vlaamse boegbeeld voor nail art en self-esteem, Elfi De Bruyn, goes happy met The Body Shop’s Colour Crush Nail Collection.
Mét resultaat: Elfi’s Choice is geboren!
“Nail art is niet alleen fun, het geeft ook aan hoe jij je voelt en wie je bent.
Speels, strak, vrolijk van karakter of lekker stoer. Wat je ook kiest…
Just be happy, be YOU!”
-Elfi De Bruyn-

Nail Colour Kit Elfi's Choice

The Body Shop® benaderde deze happy blogster en schrijfster, van maar liefst 2 succesvolle Happy Nails-boeken, vanwege haar bijzondere verhaal, innemende persoonlijkheid en haar betrokkenheid in de bescherming van dieren. Waarden die The Body Shop® omarmt.
De samenwerking met Elfi is een oproep aan alle meisjes en vrouwen om zich ‘U’nique te voelen en tegelijkertijd te laten zien dat feeling good en doing good hand in hand kunnen gaan. Een deel van de opbrengst gaat dan ook naar een, door Elfi gekozen, nieuw initiatief: zeehondencrèche Westvoorne.
Waarom de zeehondencrèche in Westvoorne?
Ik kreeg vroeger bij de scouting de totemnaam zeehond. Hét moment waarop ik voor de eerste keer waarden of karaktereigenschappen toegekend kreeg waar ik trots op kon zijn. Ik had weinig vriendinnen op school en werd gepest. Diezelfde zomer vond ik op het strand een aangespoelde babyzeehond en belde ik de reddingsbrigade op. Ik had mijn totemnaam niet voor niets gekregen!

 

Share.

About Author

Leave A Reply

*