dinsdag, januari 19

Haal dankzij Mamzel een originele eyecatcher in huis

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

BambiJe interieur is zo goed als compleet, maar je mist dat ene topstuk dat meteen in het oog springt? Dan ben je bij webshop Mamzel aan het juiste adres! Van origineel behangpapier tot beestentafels, ieder zal hier zijn gading vinden.
Beestenboel in huis
Een giraf, een konijn of een zebra op je muur, dat kan dankzij dit leuke, Belgische magneetbehang. Maar ook rekjes worden dit najaar op sublieme wijze afgewerkt met Franse loverboys met dierenhoofd. Achterin kan je je boeken en cd’s ordelijk opbergen.

Liever een beestje met de poten op de grond dat kan dienen als bijzettafel, zitje of boekenkast? Nog nooit had je zo’n brave hond of vogel in huis. De berenkast trekt meteen de aandacht in eender welke kamer en biedt bovendien voldoende bergruimte voor al je boeken.

Slapen in stijlFirefighter_packshot
Ook de slaapkamer verdient een speelse toets. Dit verwezenlijk je in een vingerknip met de originele dekbedovertrekken van SNURK. Deze hoezen zorgen voor humoristisch gezichtsbedrog. Wat dacht je bijvoorbeeld van slapen tussen de kartonnen dozen, in een olympisch zwembad of je hoofd laten rusten op een grote origami-vorm?

Ook je kids zullen veel plezier beleven aan deze overtrekken. In ‘no time’ worden ze een gracieuze ballerina, een schattige prinses, een stoere piraat of een astronaut.

Over Mamzel
Mamzel (de, v, meervoud: mamzellen). Vlaamse afleiding van het Franse Mademoiselle. Eigenwijs en parmantig dametje.
Mamzel werd meer dan zes jaar geleden opgericht door twee gedreven dames. Deze online kadootjeswinkel is de plek bij uitstek voor
originele en leuke geschenken. Ook de homeparty’s van Mamzel, waarbij hun online collectie aan huis wordt voorgesteld, doen menig
vrouwenhart sneller slaan. Verder hebben ze een ruim aanbod aan fijne relatiegeschenken. Dankzij ‘Designed for Mamzel’ bieden ze nu
ook producten van hun eigen label aan. Mamzel doet in fijne kadootjes, ook voor jezelf!

Meer info: www.mamzel.eu

MBP-G-1270

Share.

About Author

Leave A Reply

*