zondag, januari 24

MANICE LANCEERT GAMMA VAN OP MAAT GEMAAKTE KLEEDJES!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Deze innovatieve collectie zorgt voor een revolutie in de traditionele aankoop.

« Mosaïques »
Met de « Mosaïques » collectie is het mogelijk om uw eigen kleedje te ontwerpen. Via enkele muisklikken op onze website (www.manice.be/dressmaker) kan u kiezen welke kleuren, snit en welke variaties (riem, bretellen, tule, …) uw voorkeur dragen voor uw gewenst kleedje. Eenmaal u uw keuze heeft gemaakt, volstaat het om ons uw keuze online door te geven. Uw kleedje zal door Manice binnen de zes dagen ontworpen worden, en na bevestiging via mail kan u uw kleedje komen afhalen in onze winkel, Eugene Plaskylaan 60, 1030 Brussel. Daar is het mogelijk om uw kleedje te passen. Indien nodig, zal Manice gratis de nodige aanpassingen en retouches uitvoeren om uw kleedje volledig op maat te verkrijgen.
De kleedjes kunnen met de hand worden gewassen en een katoenen voering zorgt voor een optimaal comfort. Deze kleedjes kan u ook gemakkelijk samen assorteren met de das van de bruidsheer. Verder is het mogelijk om uw eigen ontworpen kleedje aan te passen, in functie
van andere gelegenheden. Zo kan u de stijl van uw kleedje veranderen met andere accessoires, zodanig u uw kleedje kan blijven gebruiken.
Met de “Mosaïques” collectie is het mogelijk om uw eigen kleedje te ontwerpen naar eigen smaak, maar ook te herbruiken aan een voordelige prijs dankzij een brede keuze accessoires!
De Geschiedenis van het merk
Een droom verwezenlijkt zien, daarom heeft Charlotte Boute “Manice” in het leven geroepen. Na studies handelsingenieur, verscheidene opleidingen bij modeontwerpers zoals Pierre Gauthier en Elvis Pompilio, een jaar in Milaan en talrijke reizen door Indië, hét land van de kleurrijke stoffen, besliste Charlotte Boute haar eigen collectie op de markt te brengen.
Reeds in de herfst 2008 werden de eerste Manice wintermodellen voorgesteld tijdens een indrukwekkend modeshow te Brussel. Met verscheidene privé-verkopen die daarop volgden, toonden de klanten meer en meer hun interesse voor de Manice-stijl, en raakte Manice
langsom bekender. De collectie breidde zich uit, en een eerste Manice boetiek werd in maart 2010 in het hartje van Brussel geopend.
Over het merk
De rode draad in het verhaal? Het kleed… of het nu het avondkleed is, het cocktail-kleedje of gewoonweg het discrete, betoverende, aantrekkelijke kleedje. Frisse en sierlijke lijnen, luchtige charme, glanzende stoffen … elk kleedje vormt een reis op zich! Het jonge Belgische
merk roept een rockstijl op en laat volle vrijheid aan een ietwat gewaagde creativiteit met een romantische noot.
De Manice collectie onderscheidt zich door haar rijke kleurenschakering en haar pittige en sprankelende modellen. Elk model krijgt een bijzondere aandacht die elk kleedje een persoonlijke en exclusieve toon meegeeft. Manice ontwerpt haar collectie voor de actieve, romantische en verfijnde vrouwen. Kleedjes die zowel als stadskledij bedoeld zijn, of voor ontspanning, maar tevens de elegantie bewaren. Elk stuk wordt met de hand afgewerkt en is uniek. De modellen worden altijd beperkt gehouden om de exclusiviteit te garanderen. En dit alles tegen discrete prijzen.
Met een spitsvondige verhouding tussen het sierlijke en het gedurfde, onderlijnt de Manice collectie op een natuurlijke wijze de vrouw die in u leeft. Ze past zich aan uw stijl aan, waardoor u zich spontaan herkent.

Wees stralend en uniek… kleed u Manice!

Manice biedt u ook…
Een “proFASHIONnal“ service, bij Manice is het mogelijk om uw kleedje te ontwerpen of aan te passen naar eigen smaak, bijgestaan door hun deskundig advies. Indien nodig, voert Manice de nodige retouches en aanpassingen uit om uw kleedje volledig op maat te verkrijgen.
Een brede keuze aan accessoires in voorraad of op aanvraag gemaakt.

Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply

*