dinsdag, januari 19

Met de Madison sofa van BoConcept ga je van cool naar comfortabel in no time

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

BoConcept lanceert Madison: een nieuwe, elektrisch verstelbare sofa

MAD-S-F-ALU-BA28-0956-SIDE-2.tifRelax in stijl. De Madison sofa is een ware streling voor het oog. Met deze nieuwigheid van BoConcept moet je niet meer inboeten op design om comfortabel te zitten. Category Director Stefano Sette heeft alvast hoge verwachtingen van dit innovatief meubelstuk: “De Madison sofa is een echte topper. Het ontwerp is gestoeld op jarenlange ervaring in trendy, comfortabele interieurbekleding en kennis van de laatste technologische snufjes.”MAD-S-F-ALU-BA28-0956-SIDE-3.tif
De designer achter het ontwerp van Madison, Anders Nørgaard, is van Deense origine. Zonder toegevingen te doen in look en feel creëert hij de meest comfortabele zetels. De licht gebogen lijnen van de armleuningen en poten van de sofa verzachten de algemene uitstraling. “Een fauteuil creëren die zowel functioneel als mooi is, betekent koude en harde materialen onzichtbaar verwerken in het design. Mijn werk moest hoe dan ook resulteren in een zachte en aangename zetel die uitnodigt tot neerzitten en relaxen”, vertelt Anders Nørgaard.
002n.tifMet één druk op de tuimelschakelaar in de armsteun kan de Madison sofa makkelijk worden omgezet van een klassieke bank naar een ontspannende oase van rust. De sofa is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. Zo kiest u zelf of u enkel handmatig verstelbare hoofdsteunen wil of ook de elektrisch verstelbare zitting en voetsteun. Deze worden aangedreven door een herlaadbare lithiumbatterij of via elektriciteitskabels. De lithiumbatterij maakt het mogelijk de zetel eender waar in de ruimte te plaatsen, zonder rekening te moeten houden met stopcontacten of kabels. Design staat letterlijk en figuurlijk ‘centraal’. Maar wees gerust, ook tegen de muur beweegt de Madison zetel optimaal.
De Madison sofa is niet enkel hoogstaand qua stijl en functionaliteit, maar speelt ook erg in op personalisatie. Hij is beschikbaar in alle BoConcept textielen en lederwaren, in verscheidene groottes en vormen. Creëer zo je persoonlijke Madison favoriet van BoConcept!

Madison_M8B1.tif
Foto: Madison sofa met elektrisch verstelbare zit-, hoofd- en voetsteun (inclusief herlaadbare lithium batterij), beschikbaar in textiel en lederwaren. H98/118xW220xD107/159cm. Beschikbaar vanaf €3395 Imola stoel, zoals getoond, zwarte Estoril geborsteld roestvrij staal. H110xW95xD99cm. Beschikbaar vanaf €1395 Functionele koffietafel met opbergruimte, zwart gebeitst eiken coating / houtskool grijs glas / gelakt in mat zwarte structuur H32½/44½xW113½/135xD80/101½cm. €695 Cabana tapijt, licht grijs. W170xL240cm. Beschikbaar in verscheidene kleuren en formaten. €729 Grootste vloerlamp, wit metaal met witte stof. Beschikbaar in verscheidene kleuren. H160xØ62cm. €529 Glaskunst ‘Forest glade’. H90xW120cm. €369

Share.

About Author

Leave A Reply

*