zaterdag, december 15

STIJLVOL BUITEN TAFELEN MET MORSØ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

11227_lifestyle_01De dagen die lengen, de eerste zonnestralen, … Stilletjes aan komt het buitenleven weer op gang. Met het buitenconcept van Morsø wordt het leven nog mooier, aangenamer en exclusiever. Nieuw in het assortiment is de Grill Forno, het resultaat van een combinatie van functionaliteit en exclusief design.
Deze luxueuze barbecue is een musthave voor ieder terras.

Grill FornoFUNCTIONALITEIT GECOMBINEERD MET EXCLUSIEF DESIGN
Gloednieuw is de uit gietijzeren gemaakte Grill Forno. Het grillrooster van deze luxueuze barbecue bevat ontelbaar kleine gaatjes die het vet en het aroma van het vlees absorberen.
Hierdoor gril je je vlees in zijn eigen sappen. De functionele grill staat op 3 teakhouten poten dewelke bij elkaar worden gehouden door een roestvrij stalen ring. Hierop zijn drie hangers bevestigd waaraan je je grill gereedschap handig kan ophangen.
Prijs: 699 eurospice_14_dele_frit

GIETIJZEREN KOOKPOTTEN: STIJLVOL EN SMAKELIJK
Het gerenommeerde assortiment kookpotten naar Scandinavisch design staat garant voor kwaliteit en is het uitgelezen product om de beste smaken uit je ingrediënten te halen, of je nu kookt op gas, inductie of keramische kookplaten. Je kan de Morsø N.A.C.-kookpotten perfect combineren met de Morsø Forno zodat je elk gerecht kan bereiden in je elegante buitenkeuken.
Prijs: vanaf 109 euro

IMG_0734 redigeret1

 

GENIETEN IN IEDER OPZICHT
Een knapperige, krokante pizza? Of een perfect gebakken brood? Met de pizza oven van Morsø Forno bereid je het allemaal in no time. Van binnen is de oven net zo gevormd als een Italiaanse steenoven. De brede en lage verbrandingskamer zorgt ervoor dat je een optimale stralingswarmte krijgt en voldoende plaats hebt om het vuur naar de zijkant te schuiven, zodat je heerlijke lekkernijen kan klaarmaken. Dankzij de extra gietijzeren braadrooster tover je deze sculpturale buitenhaard dan weer om in een barbecue, waardoor je je als het ware waant in la bella Italia tijdens heerlijke zomeravonden samen met je familie en vrienden. Mocht het toch wat afkoelen bij druilerige zomeravonden, dan kan je de uit sterk gietijzer gemaakte oven eveneens gebruiken als open terrashaard. De Morsø Forno gebruiken als pizza oven, terrashaard of barbecue? Deze stilistische eyecatcher kan het allemaal!
Prijs: 1499 euro

Meer informatie: www.morsocooking.be

Share.

About Author

Leave A Reply

*