maandag, april 12

TomTom Touch laat gebruikers weten uit welk hout ze zijn gesneden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Gebruikers kunnen met een simpele druk hun spiermassa en lichaamsvet meten en bijhouden, direct vanaf hun pols

TomTom_SPORTS_Touch_RANGESHOTDonderdag 1 september 2016 — TomTom (TOM2) introduceert vandaag de eerste fitness tracker op de markt die analyses van de lichaamssamenstelling van de gebruiker combineert met 24-uurs bewaking van het aantal stappen, de slaappatronen en de hartslag, direct vanaf de pols. Na een simpele druk op een knop meet de TomTom Touch het percentage lichaamsvet en de aanwezige spiermassa om een antwoord te geven op de vraag: Datgene waar ik mee bezig ben, is dat wel goed voor me?*

Gebruikers kunnen aan de hand van informatie over hun lichaamssamenstelling een goed beeld krijgen van hun fitheid en hoe die na verloop van tijd verandert **. Dit soort metingen waren tot dusver alleen mogelijk met speciale weegschalen of kostbare technologie. De introductie van de TomTom Touch maakt ze nu toegankelijk voor een breder publiek.

“Het doet ons een genoegen om gebruikers bruikbare informatie aan te reiken over hun gezondheid en fitheid via de TomTom Touch”, zegt Corinne Vigreux, medeoprichter en directeur bij TomTom Consumer. “We weten allemaal dat gewicht niet het hele verhaal vertelt. Twee mensen met hetzelfde gewicht kunnen compleet verschillende niveaus van spiermassa en lichaamsvet hebben. De TomTom Touch schept meer duidelijkheid door je lichaamssamenstelling bij te houden. Op die manier kun je precies zien of je inspanningen effect hebben.” 

De TomTom Touch is ontwikkeld om 24 uur per dag, 7 dagen per week, gedragen te worden en biedt alles wat gebruikers van een moderne fitness tracker mogen verwachten. Het apparaat houdt de hele dag het aantal stappen, de slaappatronen, de hartslag en het aantal verbrande calorieën bij. De TomTom Touch biedt daarnaast een sportmodus voor joggen, fietsen of work-outs op de sportschool. Speciale smartphone-meldingen houden de gebruiker optimaal geïnformeerd.

Touch_Lifestyle_AzureBlue_09

Gebruikers kunnen hun statistieken en voortgang eenvoudig aflezen en hun prestaties delen met vrienden via de bijhorende TomTom MySports-app op hun smartphone. Aan de hand van de prestatiemetingen en grafieken kunnen ze nagaan hoe hun activiteiten invloed hebben op hun lichaamssamenstelling.

De ranke en hedendaags uitgevoerde TomTom Touch wordt geleverd met een reeks van kleurrijke en hoogwaardige polsbandjes die aansluiten op elke stijl.

De TomTom Touch vormt een aanvulling op de sport- en fitnessproducten van TomTom, die een actieve levensstijl bevorderen door mensen te inspireren om gezond en fit te worden en het avontuur op te zoeken.

De TomTom Touch kan vanaf 1 september via pre order worden besteld bij Media Markt, Krefel en Vanden Borre of vanaf 8 september op www.tomtom.com/fitness. De prijs bedraagt 149,95 euro, inclusief btw. De volledige reeks zal vanaf oktober in de winkel verkrijgbaar zijn.

Raadpleeg voor meer informatie www.tomtom.com/fitness

Share.

About Author

Leave A Reply

*