woensdag, juni 23

Vier Thanksgiving in Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels met een Amerikaanse feestmaaltijd

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Download PDF

Op 22 november vieren de Amerikanen naar jaarlijkse gewoonte Thanksgiving. Een dag van dankbaarheid, goede daden en veel eten… denk aan heerlijke kalkoen, aardappeltjes en cranberry saus.  Kom op 22 november naar Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels en vier Thanksgiving zoals de Amerikanen met een heerlijke feestmaaltijd, feestelijke live muziek en steun het goede doel!  Want de feestdagen moeten warm zijn voor iedereen.

Charity
De feestdagen moeten warm zijn voor iedereen en wie de sfeer van Thanksgiving wil opsnuiven, komt op donderdag 22 november naar Hard Rock Cafe Antwerp of Brussels. Het is een dag waarop we dankbaar zijn voor al wat we hebben maar ook gul zijn voor zij die niet veel hebben. Het moment bij uitstek om een aantal lokale liefdadigheidsinstellingen te steunen. Zo slaat Hard Rock Cafe Antwerp de handen in elkaar met Sant’Edigio, omdat zij vinden dat iedereen die dag in warm gezelschap moet kunnen vieren kan je in het cafe kledij doneren en meer te weten komen over de goede daden van de organisatie. Ook Hard Rock Cafe Brussels steunt op deze dag van warmte het goede doel.

Gratitude all around us
Thanksgiving begon in 1621 toen een groep indianen, de oorspronkelijke bewoners van Amerika, de Engelse kolonisten ontvingen met een indrukwekkend eetfestijn. Vandaag is het een dag waarop Amerikanen terugblikken op het voorbije jaar en dank zeggen voor alle goede dingen. Thanksgiving Day vindt op de vierde donderdag van november plaats en is een dag van dankbaarheid en veel eten en dat hebben ze in Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels goed begrepen.

Turkey Day
Thanksgiving is misschien wel de belangrijkste Amerikaanse feestdag. Hard Rock Cafes over de hele wereld vieren deze dan ook mee. Amerikanen staan dagenlang in de keuken om het perfecte feestmaal voor hun dierbaren te bereiden en ook in Hard Rock Cafe Antwerp en Brussels kan je je verwachten aan een met liefde bereid exemplaar. Geniet van traditioneel bereide Corn Chowder, Kalkoen met goudgebakken aardappeltjes, ‘gravy’ , traditionele vulling en natuurlijk cranberry saus. Afgewerkt met heerlijke verse groentjes. Als dessert mag je je verwachten aan een heerlijke pumpkin pie. Reserveer nu jouw plaatsje voor een heerlijk Thanksgiving menu in Antwerpen of in Brussel!

Share.

About Author

Leave A Reply

*