dinsdag, februari 19

Wees met de kleurrijke poncho’s van Regatta voorbereid op wind, regen en ieder festivalseizoen!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

RS10996_RKW104 Skylight Poncho Seal Grey 038_SS13 - 30,00 EURO LEen poncho is heel handig en veilig bij wisselvallig weer … Maar mag het ook iets meer zijn? Tuurlijk, want met de regenjassen van Regatta volg je ieder (festival)seizoen de Belgische regentrend met de nodige dosis stijl. Dankzij Regatta werd de poncho eindelijk in een nieuw (regen)jasje gestoken.RS11563_RWW134 Rainyday Poncho Celery 8V7_SS13 - 35,00 EURO L

 

 

 

 

Zeg die goedkope en onoriginele plastiekzakken, die jezelf bij iedere windstoot vijf keer dikker doen lijken, dus maar voorgoed vaarwel.
Geschikt voor iedere outdooractiviteit maakt Regatta van dit ponchoconcept iets bruikbaars en tegelijkertijd iets moois voor zowel hem als haar. Met een niet voor de hand liggende combinatie tussen functionaliteit en stijl, weet Regatta met unieke printpatronen een resultaat te beogen waar iedereen zeker in gezien mag worden.

RS11175_RMW049 Peyton Poncho-43X_SS13 - 40,00 EURO LDankzij de getapete naden en het waterdicht polyester trotseer je vanaf nu wind en regen met een ludieke knipoog en vooral met een droog en goed gevoel.
Voor meer informatie over de collecties van Regatta, surf naar www.regatta.com.

Regatta_New_Logo_4

Share.

About Author

Leave A Reply

*