dinsdag, februari 19

ASHLY BURCH & HANNAH TELLE ZIJN TERUG VOOR HUN ROLLEN VAN CHLOE EN MAX

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Originele stemacteurs keren terug in de bonus-episode Farewell


Met veel plezier maken we bekend dat de bonus-episode “Farewell” van de Deluxe Edition van Before the Storm begin 2018 verschijnt. En om het nieuws nog beter te maken: Hannah Telle en Ashly Burch keren terug om Max en Chloe te spelen! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heeft Ashly samengewerkt met het schrijversteam van Deck Nine, en we vinden het geweldig dat ze terugkeert om de rol van Chloe te spelen.

Tot nu toe doet Rhianna DeVries het geweldig als stem en motion capture-model van de 16-jarige Chloe. Net als Ashley in de vorige game, legt ze iets van zichzelf in de rol. We zijn Rhianna eeuwig dankbaar voor het werk dat ze verrichtte voor Before the Storm, en zullen onze samenwerking voortzetten voor de motion capturing van de jonge Chloe in Farewell.

“Ons team vond het geweldig om te horen dat Hannah Telle en Ashly Burch terug konden komen voor de stemmen van Max en Chloe,” zegt Jeff Litchford, vice-president, Deck Nine Games. “We zijn ook heel blij met Rhianna DeVries’ spel als Chloe in Before the Storm en de fans reageren enthousiast op haar. Ze blijft nauw met ons samenwerken als deel van het zeer hechte team dat we hebben gevormd.”

In de exclusief voor de Deluxe Edition verschenen bonus-episode ‘Farewell’ speel je als een jonge Max Caulfield en dit zou wel eens de laatste keer kunnen zijn dat je Max en Chloe samen ziet! Daar zouden we graag meer over vertellen, maar dat is helaas niet mogelijk omdat het team nu is gefocust op het laatste werk voor episode 3, de finale van Before the Storm.

Zeer binnenkort hoor je meer over episode 3 van Before the Storm!

 

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM vindt plaats in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game in de serie. Spelers nemen de rol aan van Chloe Price, een 16-jarige rebel die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een prachtige en populaire meid die in de wieg is gelegd voor succes. Wanneer Rachels wereld instort door een familiegeheim, kan ze gelukkig bij haar nieuwe vriendin terecht voor steun. Beide meiden geven elkaar de kracht om hun demonen te overwinnen.

Share.

About Author

Leave A Reply

*