woensdag, oktober 23

Baby Annabell®, dé levensechte baby pop

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Een dag in het leven van Baby Annabell® met 8 levensechte baby functies
baby5Kleine poppenmama’s halen hun hartje op als ze een dagje voor Baby Annabell® kunnen zorgen. Deze tedere en zachte pop wil graag verzorgd worden als een echte baby met haar levensechte functies. Ze reageert op aanraking, huilt echte tranen en is dol op haar flesje. Zo’n kleine baby heeft natuurlijk veel slaap nodig. Als je Baby Annabell® zachtjes heen en weer wiegt op je arm of in haar wieg, sluit ze haar ogen en valt in slaap met tevreden snurkjes! Zodra ze weer wakker wordt, is het tijd om iets te eten. Wanneer je je kleintje haar flesje geeft, beweegt ze haar mond en ogen tijdens het zuigen – net als een echte baby! Als je over Baby Annabell®‘s wang aait, begint ze blij in zichzelf te brabbelen. En als ze een keer echte tranen huilt, dan is ze zo weer gelukkig dankzij de bij de set inbegrepen speen. Daar komt nog een nieuwe functie bij in 2016. Baby Annabell® heeft nu ook geleerd om in haar luier te plassen!baby1
De Baby Annabell® pop maakt realistisch, fantasierijk rollenspel mogelijk en stimuleert de ontwikkeling van verantwoordelijkheidsgevoel en empathie bij kleine poppenmama’s.  Ook bij het omgaan met een nieuw broertje of zusje kan Baby Annabell® de nodige rust brengen door het actieve rollenspel.

De poppenset komt met een kruippakje, een muts, een slab, een flesje, een speen, een luier en een medaillon.
Ik zorg voor jou! Combinatie van pop en app.

baby3De My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou-pop is niet alleen slim, maar ook uniek. Ze combineert namelijk een levensecht moeder/kind-rollenspel met een geweldige app. De pop is interactief én de app is interactief met de pop. Het meisje beleeft ten volle het dag verloop van haar baby. De app geeft de drie hoofdmomenten van een dag weer (’s morgens, ’s middags en ’s avonds) en geeft de kleine poppenmama tips en suggesties om haar baby’tje goed te verzorgen. Drinkt de pop bijvoorbeeld haar flesje, dan zie je op de applicatie de pop het flesje drinken én hoe het flesje vordert! Vervolgens stelt de app voor dat de kleine baby best een boertje laat. Wil de poppenmama echter dat daarna haar baby naar bed gaat, dan volgt de app gewoon de handeling van het meisje. De app is immers niet noodzakelijk om uren plezier te beleven aan de pop die ook zelf interactief reageert, maar het is een erg mooie toevoeging. Daarenboven is er geen connectie vereist met het internet om met de pop in combinatie van de app te spelen.baby4
De My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou-pop drinkt hongerig van haar flesje en laat een boertje als haar buikje vol is. Als je haar kietelt, begint ze te giechelen. Geef je haar een kus of aai je over haar voorhoofdje, dan brabbelt ze blij. Het is soms best vermoeiend om veel te drinken en met je poppenmama te spelen, dus af en toe vertrekt My First Baby Annabell® naar dromenland. De pop heeft originele kleding en accessoires.

Spelen met de pop en accessoires stimuleert kinderen vanaf de leeftijd van 3 jaar tot (rollen)spel en biedt de eerste stimulansen voor de ontwikkeling van empathie en verantwoordelijkheidsgevoel.

My First Baby Annabell® Ik zorg voor jou heeft een kruippakje, muts, een luier en doekje.baby2

Share.

About Author

Leave A Reply

*