zondag, augustus 18

BEGIN EEN NIEUW, VREDIG LEVEN IN ANIMAL CROSSING: NEW LEAF OP 14 JUNI MET DE SPECIAL EDITION NINTENDO 3DS XL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bouw bruggen, verander je stad of ga lekker ontspannen – wat zou jij doen als burgemeester?

AnimalCrossingNewLeaf_Logo copy
18 april 2013 – Welkom in de wereld van Animal Crossing: New Leaf, waar je de burgemeester bent van je eigen virtuele stad! En niet zomaar een stad, maar een idyllisch plaatsje vol dierlijke vrienden, waar je bijna alles kunt doen wat je wilt. Praat met je buren en ga lekker ontspannen, laat je creativiteit de vrije loop om je omgeving aan te passen, of vertrek naar een tropisch eiland … Je kunt ontsnappen aan de werkelijkheid waar en wanneer je maar wilt, want dit spel verschijnt exclusief op de Nintendo 3DS-systemen, zodat je het altijd bij je kunt dragen. Ontdek hoe de werkelijke tijd invloed heeft op de gebeurtenissen, mogelijkheden en vrienden die je ontmoet in dit spel, dat op 14 juni verschijnt.

3DS Animal Crossing NL 09 copyIn Japan is dit unieke spel een enorme hit en om de aanstaande lancering te vieren, werd in de nieuwste Nintendo Direct-presentatie onthuld dat de Special Edition Animal Crossing: New Leaf Nintendo 3DS XL ook in Europa zal verschijnen. Deze speciale versie van het Nintendo 3DS XL-systeem is voorzien van kleurrijke Animal Crossing-afbeeldingen en een vooraf geïnstalleerde digitale versie van het spel. Daarnaast komt op 5 juli een gloednieuwe Pink Nintendo 3DS XL beschikbaar, zodat mensen die met de Nintendo 3DS XL willen beginnen meer keuzes hebben dan ooit tevoren.3DS Animal Crossing NL 13 copy
Fans die niet kunnen wachten om meer van het spel te zien en te ontdekken, hebben heel wat opties om op de hoogte te blijven. Zo lanceerde Nintendo of Europa onlangs een officiële Twitter-account voor Isabelle, een van de belangrijke personages in het spel, die jou als nieuwe burgemeester van de stad opwacht. Er is nu ook een officiële Facebook-pagina voor Animal Crossing: New Leaf, met het laatste nieuws en leuke weetjes over het spel. De officiële website is ook beschikbaar, hier vind je naast heel veel informatie een speciaal Iwata vraagt-interview waarin de ontwikkelaars vertellen hoe het spel tot stand kwam.
CTRP_EGD_c_NSP_sza01_R_adWanneer je in Animal Crossing: New Leaf aankomt, word je aanzien voor de nieuwe burgemeester – een spannend begin van je leven in het stadje. Gelukkig is Isabelle altijd in de buurt voor uitleg over het bestuur van de stad – een taak waar je zo veel of weinig aandacht aan mag schenken als je wilt. Maak de stad mooier met bouwprojecten en neem deel aan openingsceremonies. Open een club om tot diep in de nacht te feesten, een café om koffie in te drinken, of de Dream Spa om steden van andere spelers van over de hele wereld te bezoek. Als burgemeester kun je ook wetten instellen om te bepalen hoe je stad functioneert: als je een nachtdier bent, kun je bijvoorbeeld de winkels tot ‘s avonds laat open laten. Of wat dacht je van een prachtige stad waar de bloemen nooit bewaterd hoeven te worden?3DS Animal Crossing NL 07 copy
Je brengt je persoonlijke stijl niet alleen tot uitdrukking in je stad, maar ook in je kleding en je huis. Koop de nieuwste outfits en accessoires in de winkel om er volgens de laatste mode bij te lopen, of maak je eigen ontwerpen voor unieke kledingstukken, die je vervolgens kunt delen met vrienden, of kunt uitwisselen via QR-codes. Je begint je nieuwe bestaan weliswaar in een tent, maar al snel krijg je ruimte om je innerlijke architect te ontdekken en je eigen droomhuis te ontwerpen met een dagelijks wisselend aanbod huisonderdelen. Je kunt je ook uitleven als binnenhuisarchitect met een enorm aantal meubels en soorten behang, zodat je de stijl van je huis perfect kunt afstemmen op je smaak of de veranderende seizoenen. Net als bij de kledingstukken, kun je je eigen ontwerpen ook voor meubels gebruiken om ze helemaal persoonlijk te maken.
CTRP_EGD_c_NSP_kpg01_R_adAnimal Crossing: New Leaf draait ook om communicatie – zowel met de maffe dieren die je stad bewonen als met je werkelijke vrienden. Veel spelfuncties maken het mogelijk je stad met anderen te delen. Via de Happy Home Showcase kun je bijvoorbeeld een model van je unieke huis en inrichting delen met spelers die je via StreetPass ontmoette. Als je zo meubels ontdekt die je zelf ook wilt hebben, kun je
die bestellen in een handige catalogus. Je kunt vrienden ook via draadloze communicatie of online uitnodigen in je stad om voorwerpen te delen, te winkelen of samen spellen te spelen, en souvenirs meebrengen van een tropisch eiland dat op een kort boottripje afstand van de stad ligt. Je kunt elk moment van je belevenissen vastleggen met 3D-foto’s en al die herinneringen bewaren op je SD-kaart, zodat je ze later gemakkelijk met vrienden kunt delen.
Naast de vele nieuwe functies en dieren die in dit spel debuteren, zijn veel van de populaire mogelijkheden uit eerdere delen van de Animal Crossing-serie ook weer aanwezig – dus je kunt weer naar hartenlust tuinieren, vissen of naar fossielen graven. Ook veel van de dierlijke personages die reeds door miljoenen spelers over de hele wereld in hun harten zijn gesloten keren terug op Nintendo 3DS. Zo wordt een trip naar deze nieuwe stad zowel aangenaam bekend als verrassend nieuw voor terugkerende fans.
Als je het spel elke dag wilt spelen zonder zorgen dat je je Game Card bent vergeten, kun je de digitale versie van het spel downloaden in de Nintendo eShop, zodat je stad altijd binnen handbereik is.
Animal Crossing: New Leaf is in Europa verkrijgbaar vanaf 14 juni, als fysiek spel in de winkels en als digitale download in de Nintendo eShop. Dus binnen twee maanden kan je nieuwe leven als burgemeester al beginnen! Houd onderstaande links in de gaten voor het laatste nieuws.

Houd deze pagina’s in de gaten voor het laatste nieuws:

 

Officiële site Animal Crossing: http://animalcrossing.nintendo.be
Animal Crossing op Twitter: www.twitter.com/AC_Isabelle_BE
Animal Crossing op Facebook: www.facebook.com/AnimalCrossingBelgium

Nintendo_RACTRAC_black50_oKnintendo 3ds xl logo

Share.

About Author

Leave A Reply

*