dinsdag, februari 18

Blijf nog even hangen op Pandora met de Borderlands® 2: Add-On Content pack

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Retail bundel bevat een vijfde speelbare character class, twee add-on campaigns en meer

Borderlands2boxart3

2K games en Gearbox Software kondigen vandaag aan dat Borderlands® 2 spelers hun gameplay–ervaring kunnen verlengen en kunnen terugkeren naar Pandora met de Borderlands 2: Add-On Content Pack*, met in 1 verpakking alle tot nu toe verschenen digitale content die uitgebracht is voor Xbox LIVE® en PlayStation®Network tot en met de tweede add-on campaign. De pack zal 29 februari in de winkel liggen voor Xbox 360® en PlayStation®3 voor de prijs van € 20,99. De veelgeprezen shooter Borderlands 2 heeft tot nu toe al 55 eindejaarprijzen gekregen, waaronder “Best Shooter” en “Best Multiplayer” op Spike’s 2012 Video Game Awards en “Game of the Year” bij G4TV.

De Borderlands 2: Add-On Content Pack is een must-have voor Borderlands fans die de content nog niet eerder hebben gedownload en geeft urenlang extra gameplay met de eerste twee add-on campaigns Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty en Mr. Torgue’s Campaign of Carnage en met de volgende extra features:

  • Speel als het vijfde character: Gaige, the Mechromancer;
  • Ga de strijd aan met stevige tegenstanders in de Creature Slaughter Dome battle arena en verdien de zeldzame raketlanceerder van Mad Moxxi;
  • Speel unieke wapens vrij waaronder de Gearbox Gun Pack en de Skyrocket Granaat
  • Customize je characters met extra hoofden en skins
  • Ontvang een Gouden Sleutel waarmee je zeldzame loot uit de gouden kist in Sanctuary kunt openen.

Borderlands 2 is door PEGI geschikt gevonden voor 18 jaar en ouder en is nu beschikbaar voor de Xbox 360, PS3™ en de PC. Ga voor het laatste nieuws over Borderlands 2 en meer informatie naar Borderlands 2 website. Volg Borderlands 2 ook op Twitter en Facebook.

2K games LOGO

Share.

About Author

Leave A Reply

*