zaterdag, december 14

Botsen, racen, branden blussen en nog veel meer met de figuurtjes van Cars Toon in Takels Sterke Verhalen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 De bekende animatiereeks Cars Toon heeft opnieuw een eigen game. In ‘Cars Toon: Takels Sterke Verhalen’ beleef je dolle avonturen, uiteraard overgoten met de typische humor van de animatiefiguren.

‘Cars Toon: Takels Sterke Verhalen’ is een game die zich uitstekend leent om met de hele familie te spelen. Het kindvriendelijke karakter van Cars zit daar uiteraard voor iets tussen, maar het is ook een serieus pluspunt dat je met vier spelers tegelijk aan de slag gaan.

In deze game maken Takel en zijn vrienden de meest dolle en hilarische avonturen mee. Het spel is ook doorspekt met dertig minigames, waardoor de verveling dan ook niet snel zal toeslaan. Hoe je de game invult, kan je min of meer zelf kiezen. Zo kan je samenwerken met papa, mama, broer of zus, maar allicht is het leuker om een familielid of vriend gewoon zelf te verslaan.

‘Cars Toon: Takels Sterke Verhalen’ biedt ook de nodige variatie. De ene keer moet je alles uit de kast halen om een razendsnelle race tot een goed einde te brengen. De andere keer komt het er dan weer op aan om uit te rukken met de brandweerwagen en branden te blussen. Tussendoor kan je uiteraard ook waaghalzende toeren uithalen met de verschillende wagens, die je trouwens zelf kan pimpen naar eigen goeddunken.

Variatie en familiepret in een leuke videogame, wat moet een mens nog meer hebben met de eindejaarsperiode voor de boeg?

Kenmerken:

  • Speel met de figuurtjes uit de bekende animatiereeks- en film.
  •  Geef je eigen auto’s zelf vorm.
  •  Speel met of tegen je vrienden dankzij de multiplayer-mode.
  •  Veel variatie in de opdrachten en meer dan 30 minigames.

‘Cars Toon: Takels Sterke Verhalen’  komt uit op Nintendo Wii en PC.

Share.

About Author

Leave A Reply

*