woensdag, april 8

Cartoon Network lanceert Steven Universe RPG Save The Light op 3 november voor Xbox One

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cartoon Network heeft aangekondigd dat Save the Light, de kleurrijke RPG in de wereld van serie Steven Universe, vanaf 3 november voor Xbox One wereldwijd beschikbaar is. De releasedatum van de game voor PlayStation®4 wordt later bekend gemaakt.

Save the Light is vanaf 23 oktober als pre-order digitaal beschikbaar voor Xbox One via de Xbox Games Store.

Het vervolg op de populaire mobiele RPG Attack the Light, Save the Light, bevat een originele verhaallijn gecreëerd in samenwerking met Steven Universe-maker Rebecca Sugar. Ontdek nieuwe en bekende personages en vijanden tijdens het verkennen van een groot aantal locaties uit de serie, zoals Beach City, Strawberry Battlefields, the Great North en meer, op een epische zoektocht om de wereld te beschermen tegen een mysterieuze nieuwe bedreiging.

Verzamel een team van acht unieke speelbare helden, waaronder nieuwkomers Connie, Lapis, Peridot en Greg Universe, en breng ze naar een hoger level met nieuwe vaardigheden en aanpasbare uitrusting. Neem het op tegen vijanden en bazen in actieve turn-based gevechten en gebruik krachtige teamaanvallen en persoonsgerichte fusies als Stevonnie (Steven en Connie), Opal (Amethyst en Pearl) en Sardonyx (Garnet en Pearl).

Van Save the Light, ontwikkeld door Grumpyface, zijn vandaag nieuwe scènes vrijgegeven die twee nieuwe team-ups tonen: Smokey Quartz (Steven en Amethyst) en Sugilite (Garnet en Amethyst). Daarnaast wordt het krachtige Upgrade Systeem voor ieder personage getoond en kun je een kijkje nemen in een gloednieuwe omgeving in Bismuth’s Forge.

Share.

About Author

Leave A Reply

*