zaterdag, juli 20

DISHONORED® 2 WERELDWIJD VERKRIJGBAAR VANAF 11 NOVEMBER 2016

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gameplay wereldpremière op 12 juni tijdens Bethesda’s E3 Showcase

 Dishonored_2_release_date_price_platforms_pre-order_official_trailer_thumb800
Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Media-bedrijf, kondigt aan dat Dishonored 2 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn vanaf 11 november 2016 op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Dishonored 2 is de langverwachte first-person action game, ontwikkeld door Arkane Studios, en is het vervolg op de 2012 ‘Game of the Year’, Dishonored.

De gameplay wereldpremière van Dishonored 2 vindt plaats tijdens Bethesda’s 2016 E3 Showcase, dat wordt gehouden in Los Angeles, California op 12 juni omstreeks 19 uur PST (13 juni om 4 uur CET). De livestream kan worden gevolgd via Twitch en YouTube.

Neem je rol als bovennatuurlijke huurmoordenaar terug op in Dishonored 2 – het volgende hoofdstuk in de prijswinnende Dishonored-saga, ontwikkeld door Arkane Studios. Ontdek een wereld waarin mystiek en industrie met elkaar zijn gemengd. Kies je ervoor om als Empress Emily Kaldwin of koninklijke beschermer Corvo Attano te spelen? Baan je jezelf ongezien een weg doorheen de game, maak je gebruik van het brutale gevechtssysteem of gebruik je een combinatie van beide? Hoe zal jij jouw karakters unieke set aan krachten wapens en gadgets gebruiken om jouw tegenstanders uit te schakelen? Het verhaal past zich aan jouw keuzes aan en leidt tot intrigerende gebeurtenissen terwijl je doorheen de vele missies speelt.

Voor meer informatie omtrent Dishonored 2, bezoek: www.dishonored.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*