woensdag, januari 29

Eerstepartner-Pokémon-Evoluties, een speciale demoversie en nog meer informatie over Pokémon Sun en Pokémon Moon!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwe Pokémon, spelfuncties, een speciale demoversie en details over mega-evolutie bekendgemaakt voor binnenkort verwachte Pokémon-spellen.

reds_001_imgeva_b2a_c_ad_banque_en_xy_rgb_300dpiLonden, 4 oktober 2016. The Pokémon Company International en Nintendo hebben veel nieuwe informatie bekendgemaakt over de nieuwste spellen in de Pokémon-serie Pokémon Sun en Pokémon Moon die in Europa op 23 november exclusief beschikbaar zullen zijn voor de Nintendo 3DS-systeemserie.

De geëvolueerde vormen van de drie eerstepartner-Pokémon, Dartrix, Torracat en Brionne, zijn naar buiten gebracht:

Dartrix
Type: Grass-Flying
De Blade Quill Pokémon Dartrix evolueert vanuit Rowlet. Dartrix valt aan door met vlijmscherpe veren te gooien, en tevens bezit hij uitzonderlijk scherpe zintuigen. Deze Pokémon kan tegenstanders achter zich herkennen en zijn veren gooien om deze tegenstanders te treffen zonder ze zelfs maar te zien. Deze Pokémon besteedt veel aandacht aan zijn verschijning en verzorgt zijn veren op elk vrij moment.

Torracat
Type: Fire
De Fire Cat Pokémon Torracat evolueert vanuit Litten. Deze Pokémon produceert vlammen voor zijn aanvallen vanuit een klokvormige zak die onderaan zijn keel hangt. Torracat is dol op vechten en valt voortdurend aan. Zijn manen voelen aan wat er om hem heen gebeurt, zelfs in het donker, en hij is in staat om de aanwezigheid van verborgen vijanden te bespeuren.

Brionne
Type: Water
De popster Pokémon Brionne evolueert vanuit Popplio. Brionne kan in perfecte harmonie met anderen dansen en is altijd vrolijk en opgewekt. Brionne is een noeste werker en leert zijn dansen door de andere bewoners van zijn kolonie te imiteren en leert soms zelfs dansen van mensen.Als deze Pokémon danst, maakt hij ballonnen die hij op zijn doel smijt, waarbij de ballonnen exploderen en veel schade aan zijn tegenstanders toebrengen.niji_s_3d_packaging_mockup_cmyk_300dpi_hol_20160721_tif_jpgcopy

In Pokémon Sun en Pokémon Moon zijn communicatiefuncties bij elkaar gebracht in de nieuwe Festival Plaza. Spelers kunnen andere spelende personen in hun buurt zien of met andere spelers samenspelen via diverse communicatiefuncties zoals vechten en handelen. Door met personen te praten en te luisteren naar hun verzoeken in Festival Plaza, kunnen spelers festivalmunten ontvangen. Er zijn allerlei te gekke winkels waar je festivalmunten kunt besteden zoals verfhuizen, winkels met snuisterijen (waar zeldzame voorwerpen worden verkocht) en zelfs springkastelen waarin Pokémon kunnen trainen.Naarmate spelers meer festivalmunten verzamelen, stijgt hun rang in Festival Plaza, waardoor ze beloningen krijgen en er meer activiteiten beschikbaar komen. Spelers krijgen zelfs de mogelijkheid om missies te leiden, waar meerdere spelers kunnen samenwerken om te proberen om een gezamenlijke opdracht te voltooien.

niji_m_3d_packaging_mockup_cmyk_300dpi_hol_20160721_tif_jpgcopyEen andere nieuwe functie die werd aangekondigd was Poké Pelago. In Poké Pelago kunnen Pokémon die zijn opgeslagen in een pc-box diverse eilanden onderzoeken, op gymtoestellen spelen en van andere leuke activiteiten genieten. Als spelers veel Pokémon naar Poké Pelago sturen, kunnen ze meer voorzieningen op de eilanden opzetten en ook nieuwe eilanden ontwikkelen. Naarmate deze eilanden worden ontwikkeld en in aantal toenemen, kunnen spelers voorwerpen krijgen en zelfs Pokémon opvoeden.

Mega-evolutie is ook weer terug van weggeweest. Pokémon die in eerdere Pokémon-spellen konden mega-evolueren, kunnen nu ook mega-evolueren in Pokémon Sun en Pokémon Moon. De megastenen voor Pokémon die in staat zijn om te mega-evolueren die in de regio Alola verschijnen, kunnen van personages in het spel worden ontvangen of verkregen in speciale winkels.

De Pokémon Global Link krijgt een update voor Pokémon Sun en Pokémon Moon en zal beschikbaar zijn vanaf de introductiedatum van het spel. De geüpdatete PGL-website bevat nieuwe functies zoals nieuwe online competities, mondiale missies en nog veel meer. Meer informatie en functies van de verwachte site kun je hier vinden.

De Pokémon Sun en Pokémon Moon speciale demoversie werd eveneens bekendgemaakt en kan vanaf 18 oktober rechtstreeks worden gedownload vanaf de Nintendo eShop of via de officiële Nintendo-website. De speciale demoversie introduceert spelers in de regio Alola met in de hoofdrol Ash-Greninja, de Pokémon die aan de zijde van de held Ash verschijnt in de tv-animatieserie Pokémon the Series: XYZ. Spelers kunnen hun Ash-Greninja overbrengen vanuit de speciale demoversie naar de volledige versie van Pokémon Sun of Pokémon Moon als het spel op 23 november eenmaal is geïntroduceerd.
Ga voor meer informatie naar Pokemon.be/SunMoon.

Share.

About Author

Leave A Reply

*