donderdag, mei 28

EPIC MICKEY De eerste game ooit met ’s werelds bekendste muis in de hoofdrol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Het is eindelijk zover: Epic Mickey, de eerste game met MickeyMouse in de hoofdrol, ligt bijna in de winkel. De release is een weekje vroeger gekomen dan verwacht. Vanaf vrijdag 19 november ligt deze topgame in de winkel.

In Epic Mickey spelen verf en terpentine een belangrijke rol. Met deze attributen is het mogelijk om de spelwereld aan te passen naar eigen goeddunken. Het is mogelijk om vijanden met behulp van verf om te toveren tot vriendelijke wezens en om zaken uit de spelwereld te wissen dankzij terpentine. Dit platformgame verloochent ook alles behalve de roots van ’s werelds bekendste muis. Mickey Mouse krijgt in zijn eigen game namelijk tegenstand van Oswald the Rabbit. Dat was de allereerste cartooncreatie ooit van Walt Disney.

Oswald the Rabbit is behoorlijk jaloers op het succes van zijn concurrent en probeert samen met een hele resem vergeten Disney-figuren het Disney-universum te vervuilen. Gevolg is dat de omgeving danig grijs en grauw ‘kleurt’, iets wat jij met verf dan weer teniet kan maken. Ook maak je doorheen de game doorlopend keuzes, die bepalend zijn voor het verdere verloop van het actie- en avonturenspel.

 Kenmerken:

  • Ga met Mickey Mouse de strijd aan met Oswald the Rabbit.
  • Zorg ervoor dat je vijanden de Disney-wereld niet omtoveren tot een grauwe omgeving.
  • Verander de wereld met verf en terpentine.
  • Neem de juiste keuzes, deze bepalen het verloop van de game.

 ‘Epic Mickey’ ligt vanaf 19 november in de winkels. Het spel komt uitsluitend uit op de Nintendo Wii.

Share.

About Author

Leave A Reply

*