zaterdag, juli 20

ERVAAR DE WERELD VAN NA ‘HET EVENT’ IN I AM ALIVE

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ontvang ‘Bloody Good Time’ gratis bij Pre-Order

 BEKIJK HIER DE TRAILER!

Ubisoft maakt vandaag bekend dat het overtuigende postapocalyptische actieavontuur I Am Alive vanaf 13 september 2012 verkrijgbaar is voor Windows® PC.

I Am Alive volgt het verhaal van een doorsnee familieman op zoek naar zijn vrouw en dochter die zijn verdwenen tijdens ‘Het Event’. Een jaar later treft hij zijn woonplaats Haventon in vernielde staat aan. Gebouwen zijn verwoest, giftige wolken hangen in de straten en de maatschappij, zoals hij die kende, bestaat niet meer. Bewoners zijn genoodzaakt om de meest drastische stappen te zetten om te kunnen overleven.

In I Am Alive wordt de speler zowel door vijanden als door de omgeving uitgedaagd. Hulpmiddelen en het uithoudingsvermogen van het personage moeten goed gemanaged worden. Alleen zo overleeft de speler zijn zoektocht naar bruikbare voorwerpen in de levensgevaarlijke gebieden. Met het unieke vechtsysteem kun je sommige vijanden overbluffen door een leeg pistool op ze te richten. Andere vijanden laten de speler echter niet zonder slag of stoot verder lopen.

De PC-versie is een verbetering op de reeds beschikbare XBLA en PSN versies van de game met een hogere resolutie en scherpere graphics. Daarnaast bevat de PC-versie twee extra spelmodi; de ‘Easy’-modus biedt de speler een oneindig aantal ‘retries’ en vormt zo een geleidelijkere introductie tot I Am Alive . De ‘Replay’-modus maakt het voor spelers mogelijk om elk level opnieuw te starten en zo nog meer geheimen en verstopte spullen te ontdekken.

I Am Alive is voor €14,99 verkrijgbaar via de Ubishop, Steam en andere digitale verkooppunten.

Als spelers het spel pre-orderen, ontvangen zij de Ubisoft-game  Bloody Good Time er gratis bij.

Bezoek voor meer informatie over deze aanbieding: http://shop.ubi.com/IAmAlive

Meer informatie over I Am Alive is te vinden op http://iamalivegame.com

Share.

About Author

Leave A Reply

*