donderdag, juli 2

Game Mania opent onder massale belangstelling 100ste filiaal & geeft in totaal 200 consoles weg

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het was afgelopen weekend opvallend drukker dan gewoonlijk in Ridderkerk. Game Mania opende er namelijk zijn 100ste vestiging en dat ging allerminst onopgemerkt voorbij. De gamespeciaalzaak gaf in zijn nieuwste filiaal maar liefst 100 consoles weg op een dag en trakteerde zijn bezoekers op tal van promotie-acties.

In 1992 opende Game Mania zijn eerste filiaal op de Bredabaan te Merksem. Daar bevindt zich tot op heden ook nog steeds de flagshipstore van de gamespeciaalzaak. Exact twintig jaar na de eerste opening, ging zaterdag de honderdste winkel open. Dit gebeurde in het Nederlandse Ridderkerk, wat het aantal Nederlandse vestigingen op 62 brengt, tegenover 38 voor België. Game Mania is sinds 2006 actief in Nederland.

De 100ste winkelopening werd onder massale belangstelling bijgewoond. Niet onlogisch, want er werden zo maar eventjes 100 consoles gratis weggegeven. Voorts trakteerde Game Mania ook iedereen op knalkortingen op het USED Games-assortiment (vb 20% korting op elke USED Game) en op heel wat goodies. Omstreeks 16.30u ging de laatste console de deur uit. In de andere Game Mania-vestigingen in België en Nederland werd ter ere van de 100ste winkelopening een console per vestiging weggegeven, waardoor Game Mania in totaal 200 consoles op een dag weggaf.

Behalve de vele bezoekers waren ook Ezio Auditore (bekend van Assassins Creed) en Raving Rabbid te gast om de 100ste winkelopening te vieren. Over enkele weken – op 22 september – viert de gamespeciaalzaak opnieuw feest, want dan opent in Herentals de 101ste vestiging.

Share.

About Author

Leave A Reply

*