dinsdag, februari 19

GAME REVIEW: Bordspel – De 3 Wijzen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Probeer net zoals in het populaire tv-programma De 3 Wijzen de waarheid van de leugens te onderscheiden. Kan jij goed inschatten wie het juiste antwoord geeft?

Bij De 3 wijzen moet je elkaar overtuigen dat je het juiste antwoord weet op de vraag die gesteld wordt. Maar er kan maar één speler het juiste antwoord geven op de vraag. Bluf om te zorgen dat je medespelers hun punten op jou inzetten en probeer niet op te vallen als jij het juiste antwoord hebt.

Bepaal aan de start van het spel hoeveel rondes jullie willen spelen en ken aan elke speler een kleur toe. Draai de vraagkaart om en kies uit je blufkaarten het antwoord dat je wil geven. Als het cijfertje op de vraagkaart overeenkomt met 1 van jouw blufkaarten, moet je het juiste antwoord geven. Probeer het echter zo aan te kleden, dat anderen geloven dat je aan het bluffen bent. Gok ook of de andere spelers al dan niet de waarheid vertellen.

Wie aan het einde van de rondjes het vaakst juist raadde of de anderen logen of de waarheid vertelden, is de winnaar!

Om het spelletje helemaal compleet te maken, is er nog het grote finalespel! Daarin moet de winnaar een zelf bedachte vraag stellen aan de andere spelers en nadien inschatten of ze al dan niet de waarheid spraken. Net zoals in de echte quiz van op tv!

Met de 3 Wijzen – Het bordspel haal je de nostalgie van het gekende quiz-programma in huis. Als jullie het net zo goed aanpakken als Walter, Jacques en Gertie indertijd wordt het gegarandeerd een avond vol komische anekdotes!

SLOTSOM:

Hilariteit, fun en plezier in de donkere wintermaanden aan je eigen huistafel!

Dit spel blinkt uit door de vrij eenvoudige opbouw maar zit sluitend in elkaar, dus je zal er uren plezier aan kunnen beleven!

Bij De 3 Wijzen moet je elkaar ervan overtuigen dat je het juiste antwoord weet op de vraag die gesteld wordt. Maar er kan maar één speler het juiste antwoord geven op de vraag. Bluf om ervoor te zorgen dat je medespelers hun punten op jou inzetten en probeer niet op te vallen zodra jij het juiste antwoord moet voorlezen…

Een ideaal geschenk voor de sint of voor onder de kerstboom!

HIER GEWONNEN: Bordspel – De 3 Wijzen

DVE

Share.

About Author

Leave A Reply

*