zaterdag, juni 6

GAME REVIEW: Moto GP 2017 Milestone

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inleiding

Zet je schrap voor één en al adrenaline in Moto GP 2017. Geniet met volle teugen van de moto’s, de verschillende teams en de officiële muziek uit het wereldbekende kampioenschap. Probeer de nieuwe managerial career en plaats jezelf in de schoenen van een team, maak de juiste keuzes en GA!

Verhaal

Ook deze nieuwe versie van Moto GP is gebaseerd op het meest recente Moto GP seizoen van 2017 dat van start ging op 26/03/2017. De game bevat alle coureurs, teams en circuits van dit gloednieuwe seizoen.  De Redbull Rookies Cup werd nieuw toegevoegd. Technisch gezien is dit de eerste Moto GP die op 60 FPS draait. De competitieve modus en de career modus werd in een nieuw jasje gestoken.

Zoek je een grotere uitdaging? Dan kun je na het volbrengen van de rider career mode, die begint in de Red Bull MotoGP Rookies Cup, een starten aan de Managerial Career mode. Bouw jouw team en breng ze van de Moto3 naar de hoogste klassementen. Selecteer zorgvuldig je coureurs en personeel, schaf beter materiaal aan en vecht om aandacht van de sponsors.

Graphics & sound

Graphics-matig heeft deze game ook enkele grote stappen in de goede richting gezet. Een ware vooruitgang. Hierbij denk ik dan aan de schaduwen, bepaalde 3D vormen en de algehele kwaliteit binnen de graphics die in sterke mate verbeterden.

De geluiden van de motoren werden serieus geoptimaliseerd wat het allemaal nog levensechter maakte.

SLOTSOM: 

Moto GP is een echte ode aan motors en dat is merkbaar aan o.a. de levensechte sounds, elk geluid is meer dan 100% echt daar de geluiden rechtstreeks zijn opgenomen.

 Daarnaast zijn de artificial intelligence en de physics in MotoGP 17 verder verbeterd en meer uitgewerkt. Tegenstanders zijn nog competitiever en inhaalmanouevres en botsingen zijn hyper-realistisch, om spelers de meest authentieke game-ervaring te geven.

 Doordat de game op 60 frames per second loopt, heb je nog meer controle over je motor en draait alles nog soepeler! Een aangename game-ervaring haal je in huis met deze game.

Plus

+ Grafisch sterk

+ Sound geoptimaliseerd

+ Betere feeling met moto’s, soepeler rijgedrag

Min

– Je moet echt wel fan zijn van dit genre

 Beschikbare platformen

– PS4

– PS4 pro

– Xbox One

– PC

 Richtprijs € 64,98

Evelien Hertveldt

Share.

About Author

Leave A Reply

*