vrijdag, augustus 7

Game Review: MXGP

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

MXGP4Inleiding

Milestone pakt uit met de officiële motorcrossgame “MXGP”. Een game die nog ontbrak op de PS4 en nu op de markt gegooid wordt voor de PS4 aanhangers. Mannen houden ervan om af en toe eens in de modder te spelen. Vanwaar komt anders de term “moddergevecht”? Om deze reden werd volgens mij de motorcross uitgevonden. Een game waar je jezelf terug vindt in en op de moddercircuits. Neem deel aan deze unieke ervaring en laat je onderdompelen in de wereld van de motorcross.MXGP5

Verhaal

Geniet van de enige echte, originele en officiële simulatie van het MX GP wereldkampioenschap. De makers bezorgen je een unieke motorcross ervaring. Neem plaats naast je 15 rivalen en ga voor de nr. 1 plaats. Je stijl bepaal je zelf door de 14 officiële MX-circuits waaruit je de keuze krijgt. Selecteer je eigen team, motor, win trofeeën en bereik de eerste plaats in het wereldklassement.

MXGP1Graphics

De racers en moto’s zien er goed uit, maar ik kan niet stellen dat de graphics mooi afgewerkt zijn in totaliteit. Ze zijn beter dan op de PS3 game, maar ze missen nog dat tikkeltje meer voor de PS4 wat tenslotte en next-gen console is.

Sound

De racegeluiden horen bij de game maar na verloop gaan deze ergerlijk werken en kan je het geluid beter uitzetten. Dit is natuurlijk mijn persoonlijke mening.

SLOTSOMMXGP3

Ik was nooit een echte fan van motorcross games, maar MXGP kan me verleiden met deze game. De gameplay zit goed in mekaar en is grondig uitgewerkt. De graphics en sound konden iets beter, zeker wanneer je weet dat deze game reeds enige tijd terug uitgebracht werd op de PS3 en het dus een duidelijke verbetering zou moeten zijn.

Pluspunten

+ Online multiplayer modus
+ 60 officiële rijders
+ Toerenteller heeft invloed op de lichtbalk op de DualShock 4 controller
+ 4 nieuwe tracks in vergelijking met ps3-versie

Minpunten

– Sound
– Graphics

MXGP2Beschikbare platformen
– PS3
– PS4
– Xbox 360
– PS Vita
– PC

Evelien Hertveldt

copy ZALU

Richtprijs: €69.98
Meer info: http://www.mxgp.com/

Share.

About Author

Leave A Reply

*